mr ph. Silvio

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Zaključana tema
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

mr ph. Silvio

Post od nisam_luda »

sta preporucujete nakon zavrsene terapije roakutanom? ostalo mi je jos nekih 15ak dana do kraja terapije, nemam aktivnih bubuljica, samo malo flekica koje su vec 90% izbledele i malo plitkih i sitnih oziljaka koji izgledaju kao prosirene pore. :roll:
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Predlažem, naravno, da završite terapiju, zatim da malo "odmorite" jetru od leka, i nastavite da vlažite lice. U međuvremenu, do jeseni, možemo zajedno da osmislimo plan nege. Na jesen, u zavisnosti od stanja kože, možete da uradite seriju voćnim kiselinama. Mislim da bi to bilo optimalno rešenje. Pozdrav!
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

hvala puno :wink:
bekaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 24, 2007 2:52 pm

Post od bekaaa »

Pitanje za Vas, mr ph. Silvio, moj momak ima seboreju i zbog toga mu je kosa dosta opala. Probao je sinoderm gel, mycoseb sampon i tablete, neki crveni rastvor :o , rougj hair sampon i ampule (koristi oko 3 meseca) trenutno, mada nema znacajnih rezultata, osim sto ga manje svrbi glava. Da napomenem, nije genetski. Sta predlazete da koristi?
Unapred hvala.
michelin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 02, 2005 9:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od michelin »

Ja ću ti reći moje iskustvo.Već desetak godina imam problema sa seborejom.Manifestovala se crvenilom i perutanje oko nosa, na čelu i na dijelu ispod donje usne, a na kosmatom dijelu glave masnim perutom uslijed čega mi je i kosa pojačano opadala.
Za perut mi je u početku pomagao Mikoseb šampon, a zatim nije ni on da bi u zadnje vrijeme koristio Vichijev šampon sa zelenim poklopcem za masnu perut i dosta mi je pomoglo.Za predio lica i čela sam koristio jedno vrijeme neke obloge kojima ne znam ime, a sada koristim od DR.Karadaglića antiseborojičnu kremu prije spavanja.
Zorana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 10, 2006 5:21 pm

Post od Zorana »

A kako i gde se nabavlja ta seborejicna krema?
vlada99
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 17, 2007 8:52 am

Post od vlada99 »

Idite na opciju "traži". Ima puno postova o seboreji.
Zaključana tema