Seboroični dermatitis kod bebe

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ljubic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 05, 2005 5:50 pm

Seboroični dermatitis kod bebe

Post od ljubic »

Molim Vas da mi odgovorite kako se leči seboroični dermatitis kod bebe od četiri meseca i kako se neguje koža. Naime, dernativenerolog nam je prepisao kremu Daktakort, uz pomoć koje posle tri,četiri mazanja prodju promene po licu, grudima i ledjima, ali se posle par dana vrate. Isto tako iz vlasišta nikako da iskorenimo temenjaču, natopimo glavicu parafinskim uljem, četkamo posle dva tri sata, koristimo Mustelin šampon protiv temenjače i tako danima, bez značajnijeg pomaka. Isto me tako interesuje dokle traje taj seboroični dermatitis, povuče li se sam vremenom?

Hvala dobrim ljudima na odgovoru.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Probajte i kupke u Cu Zn gelu u pocetku svaki dan a zatim 2x nedeljno, pa 1x nedeljno
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori