Zdravo!
Moj suprug (35) ima seboreju vec 20 godina i duze koristi mast i losion Belosalik. To mu pomaze, ali posto su to kortikosteroidi , zanima me dali se mogu koristiti tako dugo ili je ipak potrebno napraviti pauzu .
Drugi problem je sto pre tri godina nakon letovanja na moru , na ledjima(oko mladeze) su mu se pojavile bele fleke pravilnog okruglog oblika. To izgleda kao neka depigmentacija, ali mene ipak to brine..(moj muz se ne da ubediti da ide do lekara)
Hvala unapred
Seboreja i promene oko mladeza
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 6:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hvala na odgovoru!
Ovo cu isprintati , pa nadam se da cemo se ubediti za kod doktora (a doktora cemo sigurno promeniti - ne znam kako je moguce da doktor koji je prvi prepisao terapiju Belosalicom nije upozorio da se dugo ne sme koristiti, i da doktor koji tekovno prepisuje Belosalic nije upucen)
Pozdrav
Ovo cu isprintati , pa nadam se da cemo se ubediti za kod doktora (a doktora cemo sigurno promeniti - ne znam kako je moguce da doktor koji je prvi prepisao terapiju Belosalicom nije upozorio da se dugo ne sme koristiti, i da doktor koji tekovno prepisuje Belosalic nije upucen)
Pozdrav