Savet

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Minerva
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 30, 2004 1:49 am

Savet

Post od Minerva »

Zanima me vase misljenje posto mi je koza glave osetljiva suvise kako mi se cini na sampone za kosu te mi nastaju neke povredice po glavi.Doista one nestanu neke a druge se pojave.Koristila sam nakon sto sam odustala od firmiranih sampona Panten Head&Sholders i Wash&Go Nirel i sada Alin ali mi ne pomaze.
Minerva
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Desava se ali retko kontaktna alergija na sastav sampona, mnogo je cesca iritacija, cesto se to kombinuje sa seborejim. Treba pokusati nesto zaista blago, a mozda je bolje prethodno uraditi alergolosko testiranje, patch testovima. Pokusajte sa Sebamedovim samponom sa piroktolaminom ili Uriage-ovim Squaphanom, a ako budete i na njih reagivali javite se da pokusamo organizovati patch test ili da sami uradite otvoreni test koji cu vam detaljno opisati
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori