rozacea
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 8:19 am
rozacea
Moj problem je blazi oblik rozacee, tj. izrazeni kapilari na licu, mislim da je upotreba krema i losiona u mom slucaju neefikasna. Zanima me upotreba lasera u svrhu otklanjanja crvenila i kapilara. Bubuljice i osip nemam, lice je glatko, koza dosta suva. Cula sam za kliniku u Sremskoj Mitrovici i za dr. Kozarev , dermatologa, koja se bavi ovom problematikom. Ima li neko iskustvo u ovoj klinici ili iskustvo tretiranja rozacee laserom. Zanima me i koliko kostaju laserski tretmani , ima li neka priprema pre tretmana itd...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 13, 2008 11:50 am
Ja ne bih tretirala kapilare na licu IPL-om. Ima i boljih stvari.
Vise puta sam navela da IPL nije laser. Slovo L je od light, a ne od laser.
Kada sam spomenula rad sa laserima, mislila sam samo na laser i kapilare na licu i uspesnost njihovog lecenja u Srbiji.
O LDI salonu ne znam nista. Pogledala sam sajt i ono sto mi prvo smeta je sto nisam videla ko radi (ime i prezime dermatologa). O drugim stvarima ne bih ovde.
Vise puta sam navela da IPL nije laser. Slovo L je od light, a ne od laser.
Kada sam spomenula rad sa laserima, mislila sam samo na laser i kapilare na licu i uspesnost njihovog lecenja u Srbiji.
O LDI salonu ne znam nista. Pogledala sam sajt i ono sto mi prvo smeta je sto nisam videla ko radi (ime i prezime dermatologa). O drugim stvarima ne bih ovde.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 13, 2008 11:50 am
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja je imam vec 5 tj 6 godina i nije mi niko preporuchio laser.
To naravno zavisi i od stadijumma rozacee, ali nijedan me chlanak i podatak o laserskom lechenju rozacee nije ubedio ni da odem na pregled. Jedna dr je bavi laserom u dermatologiji, ali ipak verujem Filipu a kad on kaze NE NIKAKO ja cutim i slusham
To naravno zavisi i od stadijumma rozacee, ali nijedan me chlanak i podatak o laserskom lechenju rozacee nije ubedio ni da odem na pregled. Jedna dr je bavi laserom u dermatologiji, ali ipak verujem Filipu a kad on kaze NE NIKAKO ja cutim i slusham

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.