rigoleto,rigoleto napisao:....Freedah.... stvarno mi je zao da ti ni homeopatski lijek nije pomogao, ne mogu da vjerujem nemam rijeci , ja se jos uvjek ponekad borim sa crvenilom samo kad sam u vrucem prostoru, ni sunce mi ne smeta - samo vruc prostor, jos uvjek koristim urinoterapiju, zasto ne probas s njom budi uporana jedan mjesec vidjeces da ce ti biti bolje jer ona je lijek za bubuljice........
Joj ne znam stvarno sta da ti kazem. Onda kad sam probala urinoterapiju bilo mi je jos gore. Nesto ne verujem da bi mi sad smirilo situaciju, kad me sopstveni znoj po licu izjeda, ne mogu da zamislim da nesto poput urina nanesem na lice sad kad me sve svrbi i kad sam ovako JEZIVO osuta. Imunitet moje koze je unisten kortikosteroidima i istanjena je strasno, svaka bakterija (pa i ona koja je nekom normalna flora) kod mene izaziva infekciju, zato mislim da mi je od urinoterapije bilo onda jos strasnije.
I o homeopatiji su misljenja podeljena.Od toga daje samo placebo efekat i nebuloza, do toga da su neki ljudi prezadovoljni lecenjem i samo se na taj nacin lece. Iskreno, trenutno sam u fazi kad vise ni u sta ne verujem...bas se lose osecam nakon svih ovih meseci, ovo je previse zaista...