rigoleto napisao:.....freedah... kad pocnes da koristis urinoterapiju sve to baci i mazi lice sa nekom kremicom koja tebi odgovara, samo da nema u njoj alkohola, vec sam napisala u jednom postu da koristim od AFRODITA kremu za lice od kamilice i zelenog caja i ponekad namazem i sa uljem od zutog nocurka, to ulje cak i pijem po jednu malu kasicicu dnevno, ja vise nista ne koristim , svako jutro i navece ocistim lice sa mljekom za ciscenje /bez alkohola/ .................................................................................... fole13.... sta je stobom kakvo je tvoje stanje , javi se ..........
Stanje nije ni bolje ni gore. Urinoterapija izgleda i nije bas za mene, to jest moram malo ishranu promjeniti pa probati ponovo. Evo bas danas uzeh smokve i maslinovo ulje pa cu cu probati i to jer imam sigurno i helico. Takoder imam nekakvih manjih problema sa zelducem, imam jutarnju mucninu i suha usta ujutro i smatram da je helico uzrok. Ja sam popio dvije trojne terapije za helico ali se uvijek vrati nakon nekog vremena. Zaista ne znam sta vise nisam probao, kremicu gotovo svaku, dodatke prehrani, vitamine, minerale zdravu ishranu ali problem je i dalje tu. Najgore sto ova glupa bolest djeluje gotovo na sve vruce, hladno, zacinjeno, slatko pa jedino da glavu stavim u torbu