jbg-a nisam_luda,ja volim da pomeram granice,znas kako je,mora i neko tebe da nasledi,i da kaze,ma moze i do 200(km/h)da se pije mg
Dakle,u svakom slucaju cu videti po rezultatima koliko ce mi trebati da uzimam,ali ispod 170 ne zelim ni da razmisljam...
A ti sukisamihaniana ili kako vec(malo sale)

(ili ne,bre)

usamljen jesam,moram priznati,jer zbog roac.morao sam da menjam radno mesto pa ne mogu vise da vozim(mogu ali ne bi da rizikujem)sad radim obican posao i svaki dan sam kuci,za razliku od pre terapije kad sam bio uvek negde na putu.
Nadam se da ce se sve zavrsiti kasko treba,pa onda ni ja necu biti usamljen,i da,bas hocu da branim nisam_luda,dok god ne postane luda,onda necu
A sto se tice toga da kazes da prvo treba probati sve,reci cu ti jedno,akne sam dobio sa 14god sad imam 26,12god.bezuspesno pokusavam sa svim i svacim sto je bilo na trzistu,sto krema,lekova,trava,akupunkture(to sam se uplasio i pobegao)

i nista nije dalo nikakav rezultat...
Dakle,sad hteo ja to ili ne,ovo je zadnja opcija,i koliko vidim jedina

ali za sad je dala bolje rezultate nego li sve dosadasnje zajedno!
I jos bi te nesto zamolio,da zakopate ratne sekire,ti,i nisam_luda(a ako nastavite ovako,poludecete oboje(kao ja))

i sta smo onda uradili.
Stvarno nema potrebe za prepucavanjem,rekli smo sta smo imali,mozda se pogresno razumeli,ili slicno,ali sad je sve to proslo,i bilo bi lepo da se vratimo onome zbog cega smo ovde i dosli,a to je nas problem(nekom bivsi,nekom sadasnji)
Toliko od mene,dosta sam smorio,poprilicno sam se i umorio,i u pesnika pretvorio(citaj svasta prozborio)hehehe..