nisam_luda,svaka cast,na opsirnim odgovorima,bas sam hteo priupiitati sta je najbolje za kozu sem na licu,ali ti si me vec preduhitrila,i dala odgovor...

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
UFO_DNA napisao:Zdravo!
Imam jedno pitanje za one koji su već završili s terapijom roaccutanea...
Kolika je bila vasa doza(po kg),i da li su vam se akne,miteseri,masnoca vratili i u kojoj mjeri?
Koliko dugo iza tretmana?
Ja imam 57 kg i pio sam 3 mjeseca 30 mg denvno,1 mjesec 40 mh dnevno,i za sada 13 dana 20 mg dnevno i sad ne znam kak da se dogovorim s dermatologicom...Savjet?:o
Wucko napisao:nepotreban komentar,ali aj nek bude....![]()
....da ne duzimo dalje,znas....
Nego nisam luda,da te pitam,kolika je bila tvoja kumulativna doza?
shukisima napisao:Ma kad je toliko dobar sto vam frka za rezultate ?
Moje gledanje na to je iz iskustva a sada se i slazem sa doktorom koji mi je tad reko :" MA NISAM LUD DA TI LECIM BUBULJICE , A OVAMO DA TI RIKNE JETRA''
Meni tad nije to ulazilo u glavu ! Jer mi je bilo do"" lepote"" a zdravlje?
I sta sad ALT ,AST, i svi ti jetreni pokazitelji uvecani 40,70. JETRA masna uvecana zbog cega >Postoji mnogo faktora ali rezultat je ocit.Kad sam ja cuo za to s...e mnogi nisu znali sta je toTADA do tog leka nije moglo da se dodje tek tako <treba la je kinta , pa nije jos bio toliko testiran .pa nisi mogo da ga nadjes.A SAD GA KOLKO VIDIM PREPISUJU KO ANDOL...ma i andol neide vise na recept ....Pa bi stoga dobro razmislio da li bi uzeo to sada ...I pogledao dobro onu listu upozorenja od 1 metra u kutiji...Pa bi se pito sto taj lek sada iz inostranstva toliko dostupan nama ?I dokle sto se tamo izbacuje ko kasetne bombe mora da zavrsava kod nas ovde .
KOLKO o KUmulatiVNOJ dozi ...![]()
![]()
![]()
POZDRAV SVIMA