Da li je proveravao krvnu sliku pre pocetka te nazovimo "nove" terapije?Stejsi napisao:Hvala vam na odgovorima ..zaista sam zabrinuta jer je to lek koji spada u grupu kortikosteroida.Mada kako mu bilo lice tvrdo i bolno sad je to nestalo vide se čvorići ali upala se drastično smanjuje.Tako to odjednom bilo sve čudo dok se lice i ledja čistili bilo baš puno tih upaljenih ja sam ih zvala čir bombe jer je to bilo strašno koliko je uvek izašlo..sestra mu kozmetičarka i uvek mu to lepo sredila ali sad to se smirilo kao da je već izašlo iz tih kanala sve ali opet sad to otvrdnulo.Baš mi ga žao kaže dermatolog da ima najgori oblik akni i da nismo došli bilo bi dete unakaženo jer bi mu to sigurno ostavilo duboke ožiljke po licu. Ledja su mu čista ..čelo se skroz očistilo jedino sa strane na obrazima ,baš ću vam javiti šta će biti za mesec dana samo da mu ne naškode zdravlju ovi lekovi
Ako jeste, uradite je obavezno i posle ...
Sto se kozmeticara tice, najiskrenije vam preporucujem da se tretmani nikad ne rade bez preporuke lekara i uz njegov nadzor. Jer koliko god kozmeticari bili dobri, nisu svi upuceni u dubinu delovanja nase terapije, niti sta sme sa cim da ide , a sta ne... tako da i to iz najbolje namere moze da proizvede lose rezultate...
Citala sam i americke forume sto se tice leka, i gleladala i slusala sta lekari pricaju... kazu da se nekome tek taj poslednji i pretposlednji mesec totalno pogorsa koza, pa da se onda cisti. Kako su to nazvali "poslednje ciscenje". -moguce je da je i to u pitanju.
Samo verujte i hrabrite ga, jer dokle god on ima veru i nadu i to ce ici dobro, cim posustane i pocne da misli crno i koza ce se pogorsati. Mozda zvuci kao sujeverje neko, ali zaista je tako.