Roaccutan!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 03, 2013 4:19 pm
Re: Roaccutan!
Da li uzimate neki dodatak za zglobove , npr kalcijum ili tako nesto ? Savet ? Sto se alkohola tice , ni ja nisam okusio od kad sam poceo terapiju , izgubicu toleranciju totalno 

Nije potrebno uzimati nista dodatno za zglobove,ali ako bas oces,tablete Magnezijuma su dobre za kosti i misice,imas u apotekama
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 2:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
kad smo vec kod zglobova , uzasan problem imam sa stopalom , evo 2 dana ! Boli , kao ono kad iskrenes zglob , ne mogu da se oslonim uopste 

-
- Novi član
Pa to,i mene je bolelo rame jedno nedelju dana... Ali bilo je izdrzljivo , nista opasno.
Nego sto je interesantnije , posle 2 i po meseca ,rezultati holesterola su se poboljsali
Holesterol 4.09 bio 4.46 na pocetku , trigliceridi 0.93,a bili 0.86 , blago povecanje... Jedino glukoza na granici 5.47 , to me malo plasi
Sve ostalo ok.
Nego sto je interesantnije , posle 2 i po meseca ,rezultati holesterola su se poboljsali

Holesterol 4.09 bio 4.46 na pocetku , trigliceridi 0.93,a bili 0.86 , blago povecanje... Jedino glukoza na granici 5.47 , to me malo plasi

Мени се то јављало због лоше обуће.Predrag78 napisao:kad smo vec kod zglobova , uzasan problem imam sa stopalom , evo 2 dana ! Boli , kao ono kad iskrenes zglob , ne mogu da se oslonim uopste
-
- Aktivan član
Ma jok , suvise podudarnosti , da mi se ovo dogadja sada prvi put u zivotu , ima veze sa roakutanom , provereno , jedva cekam da izguram ovo do kraja , jos oko mesec i po dana 

-
- Aktivan član
johnmcclane napisao:Pa to,i mene je bolelo rame jedno nedelju dana... Ali bilo je izdrzljivo , nista opasno.
Holesterol 4.09 bio 4.46 na pocetku , trigliceridi 0.93,a bili 0.86 , blago povecanje... Jedino glukoza na granici 5.47 , to me malo plasiSve ostalo ok.
pazi , navikao sam na bolove u misicima i zglobovima , ali ovo je bas bas bas bolno !
Sto se tice secera , nisam siguran da je do roakutana , ali dok god je na granici - uzivaj

-
- Novi član
Mislim da utice i na glukozu , bar tako pise u onom kilometarskom uputstvu 
Jedem dosta slatkog,mozda je od toga, a i dan bez 2l pepsija ne moze da prodje. Videcu sve to da redukujem , pa cu analize da ponovim. Ponedeljak kontrola , videcu sta ce da mi kazu. Trazicu nesto za zglobove obavezno. Vidim da je neko spomenuo i glavobolje, i kod mene se jave mozda 1 nedeljno. Ali uvek pomaze neki panadol,kafetin...

Jedem dosta slatkog,mozda je od toga, a i dan bez 2l pepsija ne moze da prodje. Videcu sve to da redukujem , pa cu analize da ponovim. Ponedeljak kontrola , videcu sta ce da mi kazu. Trazicu nesto za zglobove obavezno. Vidim da je neko spomenuo i glavobolje, i kod mene se jave mozda 1 nedeljno. Ali uvek pomaze neki panadol,kafetin...
-
- Aktivan član
johnmcclane napisao:Mislim da utice i na glukozu , bar tako pise u onom kilometarskom uputstvu
Burazeru , samo ti ukini pepsi i smanji slatkise , pa da vidis kako ce sve da se vrati u normalu. Btw , kad pominjes gazirano vec - pa ne smes to da pijes u toku terapije , ne zbog secera koliko zbog jetre !!!
Utice na glukozu ali u retkim slucajevima. Mora da si se dobro najeo pre vadjenja rezultata. Meni je proslo 5 dana od prestanka terapije i dalje imam problema sa ledjima...
-
- Novi član
Pa da , jeo sam oko ponoci, mozda je zbog toga... ponovicu uskoro analize, pa cu da vidim. Znam Pedja za pepsi i gazirano , ali samo to od sokova mogu da pijem
A i to je vecna polemika da li steti jetri i u kojoj meri... Svejedno nije kao alkohol.

Jedi sta ti se jede i pij sta ti se pije.. i uz to pocni da pijes omega 3 kapsule 3x dnevno
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:59 pm
Kako je ljudi?
Jedno neobavezno pitanje...koliko mogu stresne situacije uticati na eventualno vracanje problema posle terapije?

Da li se nekom pojavljivao kao otok i kasnije iz toga gnoj? Meni se to jos posle nekih mjesec dana od pocetka terapija pojavilo 2x i na licu, kao malo veca akna al to je brzo proslo...al mi se takodje pojavilo blizu prepone dolje i evo traje skoro 3 mjeseca, i u zadnjih nedelju, 2 mi gnoj izlazi, al mi se to ne umiruje. malo sam zabrinuta :/
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:59 pm
Meni jeste, ne znam bas koliko je licilo na otok, ali pojavi se niotkuda i iz toga izlazi providna tecnost, meni je bas sporo proslo, sigurno nedelju i po do dve je stajalo.delajla napisao:Da li se nekom pojavljivao kao otok i kasnije iz toga gnoj? Meni se to jos posle nekih mjesec dana od pocetka terapija pojavilo 2x i na licu, kao malo veca akna al to je brzo proslo...al mi se takodje pojavilo blizu prepone dolje i evo traje skoro 3 mjeseca, i u zadnjih nedelju, 2 mi gnoj izlazi, al mi se to ne umiruje. malo sam zabrinuta :/