Ako bude trebalo mozda 2-3 mjeseca otici jos na antibiotike kao sto je minociklin.
Ako ne prode to onda opet roaccutan.
Valjda cu imati pozitivna iskustva s tim.
Iako cu pokusati u vrijeme pauze sa Roaccutanom oporaviti organizam sto vise...da ga pripremim sto bolje da podnesem to sve, jer ne znam kako ce mi sve funkcionirati nakon tolikih mjeseci terapije.
Ma sta se sad zamaram s tim...tek sam poceo!
Mozda ja budem od onih sretnika da poslije imam "porculanski ten" kako neki kazu!

Siguran sam da ce se u velikoj mjeri povuci!
Ja cak ni nemam one klasicne akne, nego jako zatvorene pore i jako izlucivanje masnoce!
Ako bude 50% manje nego sad, odmah potpisujem!
Lakse cu se boriti s tim nego sad!
I volio bi bar da mi se na nekoliko mjeseci lice totalno obnovi i vrati u normalu da ove fleke izblijede...a onda sto bude dolazilo - spreman sam da uzvratim udarac - haha!
Mozemo se samo nadati...i vjerovati da ce biti bolje!
Iako sam vise za terapiju "dugorocno" sa manjom dozom neko kratko sa viskom dozom!
Mozda stvarno u tih 6-9 mjeseci se "prebole" akne...samo uz Bozju pomoc!
Mi najbolje znamo koliko nas to ubija i psihicki i fizicki!
Nekad je mozda bolje "fizicki" patiti i staviti organizam tj. jetru na muke nego psihicki patiti...znate i samo kako se osjecamo tih tjedana, mjeseci, godina!
Tesko je to nekom opistai tko nije imao problem kao mi!
Ima puno gorih stvari na svijetu ali mislim da su problemi broj 1 - akne i opadanje kose!
Nema gorih stvari...za nas muske bar!
Isto tako znate, da onaj najtezi oblik akni - ciste i nbodule da vecinom pogadaju muskarce!
Eto...jadni mi!haha