Cao ljudi. Ostavio sam par postova ovde, davno... na pocetku terapije. Ovo mi je peti mesec kako sam na roacc. i jos mart, i kraj. Poceo sam sa 40, presao na 60 i sada sam opet na 40mg. Od nezeljenih, suve usne, malo oci, bolovi u ledjima. Usta mazem pantenolom, lice nekom hidrantnom kremom sa aloa verom... Rezultati su mi bili ok, nisam izbegavao nikakvu hranu. Sve sam jeo, osim hamburgera, bureka i te brze hrane koju inace ne jedem... Lice mi se znatno promenilo, ali bas promenilo. Postalo je mekse, bubuljice su nestale niti su nove izlazile. Imam flekice, koje ce, nadam se vremenom same proci, koristili razne kreme ili ne. Doktorku na VMA sam pitao kolika je mogucnost da se bubuljice vrate i rekla mi je da je jako mala... Svi njeni pacijenti su zadovoljni, niko nije imao problema kasnije... Taodje mi je rekla, da pojedini dermatolozi odmah ukljucuju velike doze, i da to moze uticati na kasnije vracanje mitisera itd. Nego, zanima me, zasto su pojedinci sa ovog foruma pili dozu od cak 120mg??!! Zamolio bih ih da, ukoliko mogu, detaljno opisu stanje sa njihovim licem. (mozda sam i ja trebao?) Ja npr. nisam imao nista na obrazima. Imao sam bubuljice oko usta, na celu, na nosu pa cak i u nosu mi je povremeno izlazila kao i u uvetu (te su bile sitne, ali jako bolne)

)) Dok sam bio na kontroli na VMA, video sam jednog decka kome je lice bilo puno mitisera, upalnih bubuljica i ko zna cega jos... Kontam da je on za tu dozu od 120mg. Hvala unapred