Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 14, 2008 2:09 pm

Re: Roaccutan!

Post od ljubica_ »

@majamacabg
Hvala puno na informaciji, nego to novi merkator je trzni centar merkator jel tako..? :)
Ti sad kad kupis javi da znam gde ima ako je do tad ne nadjem.

@mari13
Hvala puno! Zvacu ako ne nadjem ovako u apoteci.

Inace, i meni na kraju cetvrtog meseca i dalje izlaze.. Naravno mnoogo manje, brze prodju i to, ali svejedno ih bude. Trudim se da se ne bedacim mnogo. Ali mi nije sve jedno kada vidim da nekim ljudima ne izlaze skoro uopste od cetvrtog meseca pa do kraja, i kada zavrse terapiju eventualno izadje poneka mala.
Najvise me brine to vracanje na staro.. :-? To mi je najgore od svega, da sada kada mi jos nije kraj terapije i kada mi i dalje izlaze, i kada ima jos dosta do stanja koje zelim da postignem, ja vec razmisljam o vracanju masnoce, bubuljica.. Ne znam da li bih podnela da mi se sva masnoca vrati i da bude kao pre.
Jel neko zna da li se masnoca vraca kao sto je bila pre ili ipak manje?
karloman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 30, 2006 1:21 am

Post od karloman »

masnoca se ne vraca, jer je smanjeno lucenje zlezda.... zato ces ti doci do odredjene doze na kraju tih 6 meseci, da bi postigla upravo to da se ne vracaju bubuljice....kazi mi jesi li ti vec ranije bila na toj terapiji?
mala_plava2009
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 15, 2009 9:50 pm

Post od mala_plava2009 »

Evo i ja da se javim...Nevjerovatno kako je onakvo pogorsanje nestalo u 7 dana,usla sam u 3.mjesec,sad sam na 50 mg dnevno.Sve te cvoruge i plikovi su se totalno povukli,ostale su samo flekice koje se apsolutno ne vide sa puderom ( koristim samo Vichy mat fluid i Avene couverance kompaktni )...zivio Roakutan :lol:
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član

Post od ljubica_ »

@karloman

Mislis na roacu? Nisam nikada bila do sada, ovo mi je prvi put, a nadam se i poslednji! :) :-?
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član

Post od ljubica_ »

Jel zna neko koja je tacna gornja i donja kumulativna doza?
igor90
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 10, 2009 10:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od igor90 »

ljubica_ napisao:Jel zna neko koja je tacna gornja i donja kumulativna doza?
donja 120mg/kg,gornja 150mg/kg
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član

Post od ljubica_ »

Igore90, koju dozu si ti popio?
Inace meni je sad kraj cetvrtog meseca, i i dalje mi izlaze.. :( :o Naravno ne kao pre, ali me to brine. Jer sad ovaj mesec pijem 50 mg, i cini mi se da mi nisu toliko izlazile kad sam pila 40 mg proslog. Ne znam da li je to zbog povecane doze..?
Kako je tebi bilo u cetvrtom mesecu, koja ti je doza tad bila? Jel ti je lice skroz bilo cisto?
mari13
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 24, 2009 8:30 pm

Post od mari13 »

ja sam na polovini 2. meseca i pijem 50mg na 53kg! izlaze naravno još uvek, ali čini mi se manje! imam još mitisera koji samo čekaju da se upale! čekam da vidim kako će mi biti pred mecu ovaj mesec! vidiš ljubice ti si u 4. mesecu i piješ 50mg,a ja već u 2. mesecu pijem 50mg!
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član

Post od ljubica_ »

Mari13, mozda ti je tako i bolje. Da sve izadje odmah na pocetku, a ne da ih i pred kraj terapije i dalje ima..
igor90
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 10, 2009 10:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od igor90 »

nesecam se tacno kako mi je bilo u cetvrtom mesecu,ja sam poceo prvi mesec sa 30mg,a od drugog do kraja sam pio 40mg na mojih 60kg............moja doktorka vise voli manje doze a duzu terapiju.......popio sam 120mg/kg jel nisam mogao da se vise smaram sa lekarima i apotekama,a i doktorka je smatrala da nemoramo ici na vise jer sam postigao cilj i sa 120
mari13
Stalni član
Stalni  član

Post od mari13 »

ne znam kako je bolje... samo se nadam da će biti bolje i meni i svima vama! :)

ljubice, da te pitam.... kako ti je izgledao ekcem?
ljubica_
Aktivan član
Aktivan član

Post od ljubica_ »

mari13 napisao:ne znam kako je bolje... samo se nadam da će biti bolje i meni i svima vama! :)

ljubice, da te pitam.... kako ti je izgledao ekcem?
Crvenilo sa sitnim crvenim zbijenim tackicama, i po svemu tome hrapava ispupcenja, kao krastice koje se ljuste i perutaju.
mari13
Stalni član
Stalni  član

Post od mari13 »

tako i meni izgleda ekcem! sve mi je živo u kući zamašćeno od masnih ruku.... daljinski više neće da radi od masnoće... morala sam da ga otvorim i operem! :-?

fleke, u pravu ste, baš dugo stoje! brže se osuše bubuljice, ali fleke posle...
mari13
Stalni član
Stalni  član

Post od mari13 »

da vas pitam... je l mi ne smemo da se mažemo kremama koje sadrže dosta A vitamina kao na primer jekoderm?
karloman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 30, 2006 1:21 am

Post od karloman »

Na mom nalazu pise velikim slovima da je zabranjeno koriscenje svih preparata vitamina A, tako da ti ne bih preporucio.

A sad ja imam jedno pitanje. Da li je neko imao problema sa nalazima krvi? Meni su povecani enzimi jetre vec 2 meseca zaredom i zato sam na istoj dozi od 40 mg.
Odgovori