e da se i ja javim, bila sam juce na kontroli...i skoro sam sigurna da sam sedela sa mari13 u cekaonici
Ja bas i nemam dobre vesti, dakle sa terapijom prekidam za mesec dana, kada mi je i poslednja kontrola. Karadaglic kaze da bi mogli da guramo jos neko vreme ili cak i povecamo dozu na 2mg/kg, ali prosto nije voljan da toliko maltretira organizam odjednom. Kaze on meni :" Sto smo postigli postigli smo, nazalost spadate u grupu od 10% ljudi koji ne odreaguju iz prvog pokusaja najbolje." E sad, naravno da on mene ne prepoznaje i ne pamti kako sam izgledala pre mesec dana kada kroz ordinaciju prodje 30 ljudi dnevno, ali da je moja koza bolja sada nego pre 30tak dana to je sigurno, i svi u mom blizem okruzenju su to primetili i prokomentarisali. Ali opet, da je savrseno-nije. Kao sto arwena kaze, mnogi mesaju fleke sa aknama, pa tako i ja verujem da kada mi izbledi more flekica, da ce to izgledati sasvim solidno. Karadaglicev predlog je da se napravi pauza od 6 meseci (s obzirom da ce roakutan delovati neko vreme po prestanku terapije, a ostatak vremena da se organizam oporavi), i da se krene sa drugim ciklusom terapije. Ono sto mi je ponovio 3 puta dok sam bila na pregledu je, ne sekirajte se, ja sa sigurnoscu mogu da kazem da ce to biti dobro na kraju.
Ako ste u pravu kada kazete da mazalice ne pomazu, onda je ova promena na bolje kod mene zaista izazvana roakutanom...sto je super, ali nedovoljno za ono sto ja hocu (pritom sam apsolutno realna i znam da nikada necu imati kozu kakvu sam imala pre 3,4 godine, niti to ocekujem).
Do pocetka drugog ciklusa ima mnogo, ali sada kada razmisljam o tome, nisam sigurna da bih krenula sve iznova. Ne zato sto se plasim pogorsanja ili nisam u stanju da izdrzim, vec zato sto sam ubedjena da je kod mene roakutan prouzrokovao mnogo gore promene nego sto su ikada bile, koje su kao posledicu ostavile sigurno par oziljaka. Da li je vredno da se opet upustam u sve to, ne znam, a da naravno nemam nikakvu garanciju kakav ce ishod biti...
Overall, do juce sam bila svakim danom zadovoljnija, danas su mi izasle 2 nove bubuljice

...sto je posledica stresa sigurno. Poslednjih para dana sve cesce gledam da izbegavam puder, stavim samo korektor na flekice, sto je za mene ogroman uspeh i pomak u odnosu na prosle mesece.
Neverovatno je da tek u poslednjih nedelju dana primecujem da crvenim u licu, i da mi je koza dosta suvlja. Ja to na pocetku nista nisam imala, samo suva usta i bolovi u ledjima (sto je jos uvek prisutno)...
Mogla bih do sutra da pisem, vreme je da se zaustavim , izvinjavam se ako sam malo udavila
Ako neko ima savet-slobodno, raspolozena sam za sve predloge
pozz svima :*
p.s. mari13...u koliko si imala zakazano juce kod doce

? imam neki osecaj da si bas to bila ti u cekaonici samnom

))