ja sam toliko nesrtpljiva da krenem da pijem.... ali ove peripetije oko analiza i recepta traže malo vremena...
dotle ću da pratim i bodrim vaš put ka slobodi i lepoti!!!
pozdrav svim Roakutancima

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Da idem kod njega. Znas kako, ja sam samo cula za tvog dr-a, ali mislim da ovde ima bas dosta njegovih pacijenata koji su se uspesno izlecili tako da je to dobro u svakom slucaju.mari13 napisao:
ljubice... ti ideš kod onog Željka Muj... iz Dermatima?
nadam se da je i moj dr K dobar kao i tvoj!
SuccesM, zao mi je sto sve ide sporo i sto nisi zadovoljna. U kom smislu ti je koza u losem stanju? Jel ti dalje izlaze bubuljice isto kao i pre? Kakvo je stanej sa flekama? Bas sam mislila na tebe i reko nema te jer je do sada vec verovatno sve super..SuCceSS M napisao:eh, a zasto samo meni koza ne reaguje??
proslo je paaa rekla bih sigurno 3,5 meseca ako ne i vise (iskreno sam prestala da brojim kao ranije, vec se vodim po datumima kada treba da idem na kontrolu) i koza mi je u bas losem stanju. kako je doslo pogorsanje, tako NIJE otislo i bas sam razocarana. Na poslednjem pregledu kod Karadaglica mi je rekao da malo sporije reagujem na lek, ali da ce to na kraju sve biti ok. Ja to "ok" jos uvek ni ne nazirem!! A za sve sto mi je izaslo jos 2meseca sigurno nisu dovoljna da sve i prodje. I dalje sam na 50mg dnevno (od 2og meseca)...
Inace, ja sam mnogo manji problem imala na ledjima, koja su sada potpuno cista ali su ostale fleke. Sa druge strane, lice, koje je pre pocetka uzimanja roakutana i bilo ok tj. imala sam neku kontrolu koliko toliko, sada je u haosu konstantnom, i bas mi predstavlja sve veci problem.
Jel ima neko neki savet...misljenje...slicnu situaciju???
p.s. Nisam pisala dugo jer stvarno nisam htela nikog da obeshrabrim ili odgovorim svojim postom od leka , ali mi je sada vec panika u glavi da mozda necu odreagovati na lek uopste??
SuCceSS M napisao:eh, a zasto samo meni koza ne reaguje??
proslo je paaa rekla bih sigurno 3,5 meseca ako ne i vise (iskreno sam prestala da brojim kao ranije, vec se vodim po datumima kada treba da idem na kontrolu) i koza mi je u bas losem stanju. kako je doslo pogorsanje, tako NIJE otislo i bas sam razocarana. Na poslednjem pregledu kod Karadaglica mi je rekao da malo sporije reagujem na lek, ali da ce to na kraju sve biti ok. Ja to "ok" jos uvek ni ne nazirem!! A za sve sto mi je izaslo jos 2meseca sigurno nisu dovoljna da sve i prodje. I dalje sam na 50mg dnevno (od 2og meseca)...
Inace, ja sam mnogo manji problem imala na ledjima, koja su sada potpuno cista ali su ostale fleke. Sa druge strane, lice, koje je pre pocetka uzimanja roakutana i bilo ok tj. imala sam neku kontrolu koliko toliko, sada je u haosu konstantnom, i bas mi predstavlja sve veci problem.
Jel ima neko neki savet...misljenje...slicnu situaciju???
p.s. Nisam pisala dugo jer stvarno nisam htela nikog da obeshrabrim ili odgovorim svojim postom od leka , ali mi je sada vec panika u glavi da mozda necu odreagovati na lek uopste??