Ne znam koliko si procitala moje poslednje postove.. Na terapiji sam tacno 9 nedelja. Mislim da ide u dobrom pravcu, ali da ima jos dosta toga da se sredi. Uglavnom treba vremena i prva 3 meseca da pokazu kakav je prvi napredak od pocetka.mari13 napisao:bila sam kod dr Karadaglica i prepisao mi je Roakutan... moram priznati da sam malo uplasena... a vas Roakutanaca ko za inat nema na forumu...
zanima me kako Ljubici ide terapija... i naravno ostalim clanovima... malo me plase ona crvenila i ekcemi, a i one bubuljice po ledjima sto izlaze,a prethodno ih niste imali!
ljubice, da li te je proslo ono crvenilo po rukama?
kako vam je.. pisite!
Ja sam imala bubuljice na ledjima pre terapije, nisu mi izlazile tokom terapije, cak sta vise mislim da uopste i ne izlaze kao nekada. Sa tim sam zadovoljna, ima samo malo flekica, ali ne brinem jer znam da ce 100% proci. Dok npr na licu nije ni priblizna situacija sto se tice fleka. Sporo prolaze i i dalje mi izlaze bubuljice, naravno mnogo manje.
Ekcem u sustini nisam imala do sada, samo crvenilo i tackice po sakama. I to je samo od sebe prolazilo, cak ni krema nije uticala na to. Jednostavno je samo proslo za dan do dva. Ali sada sam dobila tzv ''krastice'' i nerviraju me, tako da cu morati da kupim nesto bas za to, umesto pantenola koji mazem.
Tako da kad smo vec kod ekcema, zanima me sta je najbolje za to. Pominjani su elokom i triderm..
PS Takodje imam problem sa uglovima usana, koji do sada i nisam imala, a to je sa su dosta crveni. Ma koliko ih mazem podjednako kao i usne, crveni su i ispucali. Ne znam sta tu moze da pomogne..?