bash mi je drago da si pochela terapiju i da sve dobro ide. izgleda je doktor zheljko prebukiran koliko ga hvalimo na forumuelenam napisao:Cao svima,evo ja sam 6. dan i daljeposto mi je juce bio 5,vidi se da zurim
. Drago mi je sto kod svih uglavnom primecujem pozitivne reakcije i poboljšanja i mislim da će sve biti super. Hvala svima na savetima sad otprilike znam kada da očekujem poboljšanja.
@ljubica_
Ja sam pocela da idem kod Zeljka Mijuškovića sa VMA preporuka je baš sa foruma i on me je prebacio kod njegove koleginice Lidije Kandolf koja mi isto deluje super, posle roakutana koji sam počela kod nje verovatno ću nastaviti i dalje lečenje. Ona radi između ostalog hemijske pilinge i do 70% glikolne i ne znam kojih još kiselina,one su malo jače od najčešće zastupljenih po kozmetičkim salonima. Dobre su za ožiljke i pore. Ordinacija je Derma tim u Kralja Petra. Dacu ti i tel sledeći put.
Ja imam manjih problema sa nadimanjem stomaka i krenula sam kod gastroenetrologa pa se nadam da mi roak. to neće pogoršati. Da li ste primetili i skupljanje pora od roak. ili samo povlačenje akni?

meni je sada skoro 3 meseca kako sam pochela terapiju. mislim da tek sad krece pravo poboljshanje. do sada je sve ishlo na bolje ali uz izlazhenje novih sitnijih upala. sada vec skoro nedelju dana nije izasla ni jedna nova, shto je rekord. medjutim, ovih par poslednjih fleka shto mi je ostalo sada ipak malo teze prolaze i kozha mi je za nijansu suvlja, shto znachi da pochinje faza kada ne smem vishe nishta da pipnem na licu jer rizikujem ozhiljke i dugotrajne fleke.
malo me bole ledja u donjem delu i pete kada mnogo hodam, pa sam pochela da pijem Nodol kapsule shto mi je Shomy preporuchio i bolovi su se smanjili. nisu ni bili mnogo jaki osim jednog dana. od ostalih efekata ne osecam umor, nemam ekceme, nemam problema sa ochima i nosom, usne se sushe i isperutaju, pa su 1 dan glatke, onda opet

markonda, chestitam na uspeshno zavrshenoj terapiji. izvesti nas o efektima tretmana (da li i ti planirash da radish hemijski piling u dermatimu?)