Ranica na malom prstu noge

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
plasljivi zec
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 10, 2007 1:58 pm

Ranica na malom prstu noge

Post od plasljivi zec »

pre jedno dva meseca sam primetila nesto crno kod malog prsta na nozi, onda sam glupaca to pocela cackati i na kraju sam odstranila to pincetom i napravila ranicu. nije bilo krvi. onda mi je palo na pamet da odem do dermatologa koji mi je rekao da ne moze znati sta je to bilo i dao mi neku kremu-antibiotik da mazem. sada je to zaraslo. to mesto je mal tamnije o koze, kao oziljak. primecujem jednu milimetarsku tackicu, kao da ce izrasti dlaka. inace na drugom malom prstu u tom predelu imam par dlacica. sada sam ja uplasena....sta ako je to bio mladez, sta li ce mi se desiti? kako da otkrijem sta je to bilo. da li da idem na kompjutersku dermoskopiju ili da odstranim taj deo pa pomocu histopatologije da se utvrdi sta je to bilo. ljuta sam na sebe sto sam uopste cackala. mozete li mi dati neki savet, predlog, i objasniti sta moze biti ako je ipak tu bio izrastao novi mladez. mada da sam videla da je mladez verovatno ne bih dirala.
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 2:31 pm

Post od PLESAČICA »

Ja mislim da tu nema potrebe za takvom panikom, i da je mladez rijetko se kad desi nesto,a da je mladez skontala bih odmah ne bi cackala, ako ti doktor dao antibiotik i ako te ne boli nista, ako je samo zbog tog sto nesto vidis kao tackicu to nije nista, pozdrav!
plasljivi zec
Novi član
Novi član

Post od plasljivi zec »

izrasla mi je dlačica na tom ožiljku. sve se tešim da je to možda bila urasla dlaka.
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

meni je logicno ako je izrasla dlacica da je sve onda ok, inace bi bile neke upale, i boljelo bi,a ako je izrasla onda se smirilo, a sigurno je to u pitanju, pa ta tackica je vjerovatno crven koja izlazi, ne brini;),a ko te bas toliko brine idi doktoru, nece ti naskodita prestces s brigom:)!
plasljivi zec
Novi član
Novi član

Post od plasljivi zec »

PLESAČICA napisao:meni je logicno ako je izrasla dlacica da je sve onda ok, inace bi bile neke upale, i boljelo bi,a ako je izrasla onda se smirilo, a sigurno je to u pitanju, pa ta tackica je vjerovatno crven koja izlazi, ne brini;),a ko te bas toliko brine idi doktoru, nece ti naskodita prestces s brigom:)!
koja tačkica? to što sam mislila da je tačkica je ustvari dlaka koja je izrasla. ja se samo plašim da je na tom mestu možda bio mladež i posledice ako jeste, kao i toga kako to utvrditi? :-?
PLESAČICA
Stalni član
Stalni  član

Post od PLESAČICA »

Pa odes dermatologu i on ce te uputiti i reci ti sta trebas, ja nisam bas kompetenta:), SRETNO
plasljivi zec
Novi član
Novi član

Post od plasljivi zec »

PLESAČICA napisao:Pa odes dermatologu i on ce te uputiti i reci ti sta trebas, ja nisam bas kompetenta:), SRETNO
znam, htela sam savet lekara :(
Odgovori