protiv opadanja i za obnavljanje kose

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

protiv opadanja i za obnavljanje kose

Post od nijenina »

juce sam postavila link za crescinu (koja je isto protiv opadanja i za obnavljanje kose) pa se niko nije javio, tj ne da je niko nije koristio vec nije ni cuo za to.

danas sam isceprkala jos jednu stvar, "prealopecija 3", pravi se kod nas.
da li je iko to koristio i bio zadovoljan rezultatima?
hmasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 12, 2009 3:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od hmasa »

pozdrav, imam problem opadanja kose takodje a imam i dosta peruti. inace mi je kosa bila suva i gusta a koza lica mesovita. u zadnje vreme imam i vise mitesera oko nosa, ali nisu debeli. koristila sam Rougj kozmetiku za kosu i tada se smirilo, ali to mi je suvise skupo da stalno koristim, pretpostavljam i da je problem i unutrasnje prirode. kome bih mogla da se obratim za pomoc? imam 29 godina. mozda imam i neki unutrasnji problem ali bih volela ako se vec istrazuje da to bude temeljno.

videla sam da je vec bila opsirna tema ali je zakljucana, ako neko zna da me uputi gde ili sta da trazim tamo.
Korisnikov avatar
Bomini
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 7:41 pm

Post od Bomini »

Mojoj sestri takođe jako puno opada kosa i to napred, baš kao ćelavost. Koristila je sve i svašta u Italiji (pošto tamo živi). Ovde je kupila *reklama* šampon i losion protiv opadanja kose i rešila svoj dugogodišnji problem. Ne raste joj na tim mestima mlada kosa ali je prestalo nenormalno opadanje.
Korisnikov avatar
Bomini
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 7:41 pm

Post od Bomini »

Izvinjavam se nisam mislila da reklamiram već da pomognem. :D
kuler28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 2:33 am

Post od kuler28 »

probaj pronaci vise informacija o kosi na ovoj stranici http://www.capello.biz/..ja licno koristim ovaj minox i poprilicno sam zadovoljan rezultatima a o toppiku da negovorim.sretno
natalivud
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 10:56 pm

Post od natalivud »

Ja sam imala problema sa opadanjem kose, mastila mi se nenormalno, koža me svrbela, strašnooo!!!

Onda sam vršljala po raznim forumima i videla da se dosta pisalo o jednom Kozmetičko- terapijskom salonu, tj. centru na Vračaru, "FENIKS 07", pa sam razmišljala daj da odem i tamo, svakom dajem šansu jednom !

Prvo su mi zakazali detaljan pregled, neko skeniranje i skopiranje, ali drugačije nego što sam imala u apoteci na glupavoj mikrokameri, na kojoj se nije ništa videlo, i milion stvari zbog anamneze me je pitala ta devojka, koja mi je radila pregled. Ona je po struci viši estetičar.

Onda su mi uradili sve snimke i sačuvali u moj folder, da bi kasnije dok sam se lečila, pratili i uporedjivali stanje. To je skroz profi! A ostala sam na pregledu više od sat i po! Svi su me pitali, pa šta su ti radili toliko!

Dobila sam preporuku za kućnu terapiju, neke profesionalne terapijske šampone, neki biljni losion sa čuvenim ženšenom, koji se pravi kod njih, i od koga sam rezultate videla veoma brzo. I mnoge druge dobre preporuke.

I ja sam svašta korisno naučila za sve to vreme dok sam bila na pregledu, a najveća po mom mišljenju je pohvala što su maksimalno posvećeni klijentu. :)

Imali su oni i neku lasersku biostimulaciju,po kojoj su poznati sa rezultatima, ali je to zahtevalo dolaženje na 10 do 15 tretmana, 1-2 puta nedeljno, ali nisam mogla da se organizujem. Ali i pored toga, svega sam se pridrzavala i sredila moj mučenički problem, pa sam im prepustila i lice, i sve je pod kontrolom, što bi rekla neka reklama "U SIGURNIM STE RUKAMA", :lol: :lol: :lol:
anculina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 1:45 am

Post od anculina »

I ja sam se zapitala sta su ti radili toliko, haha!
Bitno je da je vredelo!!!

Ja sam se sad prikljucila ovom forumu i odmah sam otisla da pronadjem taj salon "Feniks 07", i pronadjem njihovu prezentaciju na Bg Svetioniku, a taj aparat sto su te njim pregledali je skenerskop, samo lici na mikrokameru, ali ima, kako sam shvatila, potpuno druge funkcije, nisu za poredjenje.

Hvala za preporuku, ako ih posetim prenecu ti moje iskustvo, mada mi cela njihova prica uliva poverenje, bar na prvi pogled, videcemo!
Macher
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 11:21 am

Post od Macher »

natalivud napisao:Ja sam imala problema sa opadanjem kose, mastila mi se nenormalno, koža me svrbela, strašnooo!!!

Onda sam vršljala po raznim forumima i videla da se dosta pisalo o jednom Kozmetičko- terapijskom salonu, tj. centru na Vračaru, "FENIKS 07", pa sam razmišljala daj da odem i tamo, svakom dajem šansu jednom !

Prvo su mi zakazali detaljan pregled, neko skeniranje i skopiranje, ali drugačije nego što sam imala u apoteci na glupavoj mikrokameri, na kojoj se nije ništa videlo, i milion stvari zbog anamneze me je pitala ta devojka, koja mi je radila pregled. Ona je po struci viši estetičar.

Onda su mi uradili sve snimke i sačuvali u moj folder, da bi kasnije dok sam se lečila, pratili i uporedjivali stanje. To je skroz profi! A ostala sam na pregledu više od sat i po! Svi su me pitali, pa šta su ti radili toliko!

Dobila sam preporuku za kućnu terapiju, neke profesionalne terapijske šampone, neki biljni losion sa čuvenim ženšenom, koji se pravi kod njih, i od koga sam rezultate videla veoma brzo. I mnoge druge dobre preporuke.

I ja sam svašta korisno naučila za sve to vreme dok sam bila na pregledu, a najveća po mom mišljenju je pohvala što su maksimalno posvećeni klijentu. :)

Imali su oni i neku lasersku biostimulaciju,po kojoj su poznati sa rezultatima, ali je to zahtevalo dolaženje na 10 do 15 tretmana, 1-2 puta nedeljno, ali nisam mogla da se organizujem. Ali i pored toga, svega sam se pridrzavala i sredila moj mučenički problem, pa sam im prepustila i lice, i sve je pod kontrolom, što bi rekla neka reklama "U SIGURNIM STE RUKAMA", :lol: :lol: :lol:
Hahaha...mora da radis tamo..kakva reklama..avaj..losion sa zen senom koji odmah,daje rezultate..hahahahah
natalivud
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 10:56 pm

Post od natalivud »

Svasta, i ja treba da se smejem kad citam te nebuloze :-?

Zar je moguce da kad neko podeli iskustvo, bilo ono dobro ili lose, odmah pomislite da je reklama ili antireklama ?!!!!!!!!
Moja najlosija iskustva poticu od traganja za dobrim ginekologom, i dok sam ih trazila preko reklama, uvek sam se vracala nezadovoljna, ali od kada sam na forumima konkretno cula preporuke za mnoge ordinacije u kojima je opisano sve, pocev od prijema, preko pregleda, zaista sam bila zadovoljna!!! I tamo su konkretno precizirana imena ordinacija, pa nisam pomislila da su to oni kolektivno po duznosti, sebe reklamirali!

Tim nosena sam i ja ispisala moje iskustvo sa kosom.
Losion koji su mi pravili nije carobna vodica, kako je shvaceno, i nije delovao preko noci, vec posle par mececi, i to nije bilo jedino sto sam dobila, pa da pomislite da mi je samo on pomogao, pa dajte toliko sam ih prosla da mogu da ukapiram neke stvari !
joske
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 3:00 am

Post od joske »

Tu se vidi povrsnost u citanju, i ja koji se ne razumem u medicinu sam razumeo da je duze vremena trajala ta terapija, sto je ok, a ne kao neki preparat koji se reklamira u nekim novinama, da umres od smeha "Vilina kosa" gde stoji da vec od prve upotrebe su vidljivi rezultati i da kosa raste neverovatnom brzinom i jaka i gusta itd :lol:
A provokatora je svuga, ja se time ne opterecujem, navikao sam na njih!
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

kuler28 napisao:probaj pronaci vise informacija o kosi na ovoj stranici http://www.capello.biz/..ja licno koristim ovaj minox i poprilicno sam zadovoljan rezultatima a o toppiku da negovorim.sretno
pa postavljala sam link i za kapelo i raspitival;a se o topiku, pa nista...

ti si zadovoljan topikom?

da ga kupim? :D
koliko je orjentaciono? koliko traje?
hmasa
Novi član
Novi član

Post od hmasa »

natalivud napisao:Ja sam imala problema sa opadanjem kose, mastila mi se nenormalno, koža me svrbela, strašnooo!!!

koliko te je kostalo sve to? makar red velicine ili bar skupo je ali vredi ili srednje skupo.
kakve si jos preporuke dobila, da li nesto npr za ishranu?
da li si sad "izlecena" i sta sada koristis za kosu i zasto ti se uopste izdogadjalo to sa kosom ( sad vise posmatram glave ljudi narocito devojaka i kod mnogih primecujem perut a bogami i da se pomalo proredjuje razdeljak ! ) da li neki nedostatak vitamina.. da li si morala da vadis krv i sl (mozda je kretenski zbog kose ali mozda opadanje kose ukazuje na neki tumor ili sl. gledali ste dr housa npr)
da li postoji neki narodni lek.. nasla sam npr beli luk se ostavi u alkoholnom sircetu, otprilike, ali to mi deluje mnogo jako pa ne bih tek tako da eksperimentisem
meni inace opadaju razne dlake ali ionako ej kriza pa ako bih umrla neko bi se radovao salim se
mene je pre neki dan jako svrbelo ali sad sam promenila sampon... neki organski... i sad je bolje mada nije potpuno ok.. a jos koristim onu rougj penu. mislim i da sam ukleta (:

izvinite na poruci sto je cela citirana nekako mi je to ok
hmasa
Novi član
Novi član

Post od hmasa »

hehe... ma ako nista tu je panjkovic (:
nidza mi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 27, 2009 11:34 am

Post od nidza mi »

ljudi na sajmu kozmetike sam video stand centra DR VAIS,bave se problemom kose,opadanje,perut itd.pogledajte njihov sajt
marcco
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 7:10 pm

Post od marcco »

par pitanja od mene:
citao sam da mnogi koriste kapi od koprive i ricinusovo ulje pa me zanima sledece...
dal kapi od koprive pospete direkto na glavu i tako utljavate i dal se sme tako raditi???dal tako moze kosu da osteti??posto sam ja kupio kapi od koprive u apoteci i u njima se nalazi alkoholni ekstrakt....
dal mesate kapi od koprive sa ricinusovim uljem ili ricinusovo ulje stavljate posebno???
i koliko puta dnevno tako radite???
danas sam kupio fungoral shampon koji po znacima navodnika kod nekih znaju da sprece opadanje kose,pa cu poceti sa njim tako 4 nedelje....

hvala.....
Odgovori