imam male bele tackice po gornjoj usni koji izgledaju kao mitiseri...
sta bi to moglo da bude...
ne osecam nikakav svrab ili bol, samo mi se cini da im se vremenom povecava broj...
Promena na usnama
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
eeeeeeee da samo znas koliko ja to godina imam i nema koga nisam pitala sta je to. tj. pitala sam mog doktora. on kaze da ne zna sta je, ali zna da nije nista opasno i ozbiljno, inace bi znao ahah.
toliko sam puta zagledala tudje usne i ni kod koga to nisam vidjela. moze li se toga rijesiti kako??? i ja imam samo na gornjoj. negdje su malo vise koncentrisane, negdje manje. ali kao mala bijela zrna ispod koze.
toliko sam puta zagledala tudje usne i ni kod koga to nisam vidjela. moze li se toga rijesiti kako??? i ja imam samo na gornjoj. negdje su malo vise koncentrisane, negdje manje. ali kao mala bijela zrna ispod koze.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 27, 2008 7:55 pm
Re: Promena na usnama
i ja isto imam isti problem,ne bih to ni shvatila nego sam skoro imala kondilome na genitalijama,i citajuci negde da mogu da se pojave i u ustima negde nadjem da je neka devojka bila uplasena da ih ima i u utima tj na usnama.kao kad razvuce usne ima puno belih tackica..i ja sam to uradila i imala sam sta da vidim.pretrazila sam sve i naisla da su to froyde spots ,pa me zanima da li su to zaista te tackice jer sam se bila uplasila da nije ovo drugo u pitanju.i drago mi je da nisam jedina koja ovo ima,nije to neki problem ali valjda se nece siriti bilo bi mi strasno da pocnu dase primecuju bez zatezanja usana.da li se mogu nekako skinuti ?hvala
I ja to imam na gornjoj usni i na svasta sam pomisljala dok nisam procitala vase postove. Sad mi je malo lakse. Nasla sam na netu sliku. Pise da moze da se leci tretinoinom, ali nije neophodno. Moze da bude prisutno i na genitalijama.
http://www.omurtlak.com/resim.php?resim ... 783_lg.jpg
http://www.omurtlak.com/resim.php?resim ... 783_lg.jpg
HVALA VAM ja se nisam ni usudila ljekaru otici da pitam kontala sam Bog zna sta ce mi reci..... HVALA
da i ja sam ovo primetio na gornjoj usni, pomislio sam da je infekcija
pitao sam zubara, rekao je da je to infekcija, ali nista opasno i da ce proci posle 10 dana, izgleda da je pogresio, posto meni to bleji na usni vec oko godinu dana
malo me nervira jer sada jos vise grizem usnu nego pre,ali nije nista strano,treba se navici na to, ne verujem cak ni da je prelazno, jer bi i moja devojka to dobila
izgleda kako staris svasta te spopada
ako neko uspe ovo da skine sa usana, nek javi kako mu je uspelo ....
pitao sam zubara, rekao je da je to infekcija, ali nista opasno i da ce proci posle 10 dana, izgleda da je pogresio, posto meni to bleji na usni vec oko godinu dana
malo me nervira jer sada jos vise grizem usnu nego pre,ali nije nista strano,treba se navici na to, ne verujem cak ni da je prelazno, jer bi i moja devojka to dobila
izgleda kako staris svasta te spopada

ako neko uspe ovo da skine sa usana, nek javi kako mu je uspelo ....
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 12, 2012 12:26 am
Meni su se ove promene pojavile pre 2 meseca i to samo na gornjoj usni, znam da je potpuno normalno stanje, i moze se izleciti pomocu tokoferola. Postoji britanska mast anti sebum koja takodje uklanja ove izrasline, ali mislim da ne postoji na nasem trzistu.