problemi sa licem

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
aackov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 8:12 pm

problemi sa licem

Post od aackov »

vec par godina imam problema sa kozom lica,izlaze mi bolne potkozne bubuljice,a nikada ranije ih nisam imao.Sada imam 36 godina....
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Welcome to the club :lol:

Ako si iz Beograda, otidi do dr Katarine (KIM cosmedica,Terazije 14,Beograd,tel 011/268 60 46) da ti uradi test za DEMODEX, pa javi rezultate!! Ako budesh pozitivan onda si reshio problem.

P.S> Covek je ovde opisao kako se izlecio, ako te zanima da se informishesh http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... e7812fc0b4
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

I ja imam slican problem :( .trenutno lice umivam kamilicom a ne sapunima jer njihova hemijska komponenta je suprotna od hemijskog sastav koze pa moze prouzrokovati crvenilo itd.oOd cajeva se preporucuje kamilica.obloge sa zalfijom.slez.Zeleni caj je preporucljivo pit 3 puta dnevno 2 meseca a osim za akne on je veoma dobar za ceo organizam.Od maski za lice veoma je dobra afroditina (kosta oko 66 dinara) i stavlja se na lice svaki dan 15 dana .Citajuci po internetu o mnogobrojnim kremama zakljucila sam da je veoma dobra vichy pa sam je i kupila pa cemo da vidimo a dobra je i krema-gel koja se zove anapor i moze se kupiti u apoteci "prvi maj" u Kneza Milosa.Toliko od mene :wink:
Odgovori