Javljam se u nadi da cu dobiti odgovor na ova 2 problema,unapred hvala!
Inace,imam 19 godina u muskog sam pola.
1) Pre 3 meseca mozda, pojavilo mi se ispupcenje ispod pazuha, koje je malo bolelo. Doktor mi je rekao da je upala zlezde i prepisao mi je neku mast (stvarno se ne secma koju). Ispupcenje se povuklo ali... Evo i dan danas osecam povremeno "strujanje" i prozimanje ispod pazuha. Dakle nije konstantan bol,vec se javlja povremeno,nekad ga nema po vise dana a nekad je ucestaliji. O cemu moze da se radi?
2) Pre mesec dana, blizu korena penisa pojavilo mi se crvenilo, nije bilo jako crveno vec malo dubljim gledanjem pronaslo bi se. Mislio sam da je bubuljica i sl. Bolelo je inace na dodir. Posle 3-4 dana kako je doslo,tako se i povuklo. Bez ikakve terapije i posledica. Medjutim, evo ponovo mi je to isto izaslo, ali sada na drugom mestu, tj iznad penisa i malo sa strane. Na tu stranu uopste nisam mogo ni da spavam, jako boli. Ne znam da li je u pitanju neka polna bolest i sl posto uvek imam safe sex,a imam i stalnu devojku.
Hvala jos jednom!
2 problema!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Za ovo ispupcenje,mislim da znam odgovor.Nisi rekao da li koristis neki dezodorans ili stik ili se bilo cim mazes ispod pazuha.Jer ti dezodoransi a najvise stikovi hoce da zapuse pore na kozi,a kad koza nemoze da dise tad se mogu opipati ta ispupcenja.Moja drugarica je to imala i zbog toga znam.Nemora da bude opasno ali bolje da to lekar leci.Treba to dalje ispitati...
A za ovo drugo pitanje ne znam odgovor,ali verujem da je samo neka infekcija u pitanju,nista strasno.....