problem sa stopalima (kao krljust)
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
problem sa stopalima (kao krljust)
Imam jedno pitanje, naime samo ljeti mi se javlja ovaj problem. Na noznom palcu i jastucicu ispod prstiju mi se javlja hrapava koza. To ne bi bio problem da je obicno zadebljanje. Ona je hrapava u tom smislu da se guli, ali ne povrsinski nego ide u dubinu koze (mene podsjeca na krljust), u stvari kao sitne tackice koje postaju hrapavije i idu u dubinu koze. Mozda postanem i riba s vremenom!
Kada to pokusavam da skinem sa kamenom za stopala onda moram samo u jednom pravcu (odozgo na dole) i malo skinem, ali problem i dalje stoji, a ako probam da sastruzem (gore dole) onda samo stvorim veci problem tako sto zadignem i zdravu kozu i onda izgleda kao izbodena iglama. Mojoj prijateljici se to jednom desilo i kaze da je bas nezgodno i da je i nju boljelo, ali je proslo samo od sebe. Inace redovono odrzavam higijenu cijelog tijela i stopala naravno. Tusiranje pred spavanje i mazanje stopala njeznom kremom.
. Ne znam sta bih mogla koristiti. Inace na moru od slane vode osjecam peckanje na mjestima gdje imam taj problem. Nemam problem sa znojenjem stopala i sa neprijatnim mirisom, ali ovo je bas nezgodno.
-
make-up artist
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
verovatno imas izuzetno suvu kozu stopala.Moja preporuka je krema na bazi kalendule tj nevena koju mozes nabaviti u apotekama.Verovatno se radi o koncetrisanim ragadama kod tebe je slucaj na prednjem delu stopala obicno se javljaju na petama,vrlo su bolne ako se problem zapusti i ode u dubinu,postoji mogucnost pucanja koze i krvarenja,vrlo neprijatna i bolna situacija.Ako je problem ucestale prirode kao sto kazete posavetujte se sa dermatologom,pozzzzzzz
Re: problem sa stopalima (kao krljust)
Jesi li rijesila taj problem sa stopalima ? I ja imam isti problem,a niko od doktora da odgovori. Vise neznam gdje da trazim pomoc.helenav napisao:Imam jedno pitanje, naime samo ljeti mi se javlja ovaj problem. Na noznom palcu i jastucicu ispod prstiju mi se javlja hrapava koza. To ne bi bio problem da je obicno zadebljanje. Ona je hrapava u tom smislu da se guli, ali ne povrsinski nego ide u dubinu koze (mene podsjeca na krljust), u stvari kao sitne tackice koje postaju hrapavije i idu u dubinu koze. Mozda postanem i riba s vremenom!Kada to pokusavam da skinem sa kamenom za stopala onda moram samo u jednom pravcu (odozgo na dole) i malo skinem, ali problem i dalje stoji, a ako probam da sastruzem (gore dole) onda samo stvorim veci problem tako sto zadignem i zdravu kozu i onda izgleda kao izbodena iglama. Mojoj prijateljici se to jednom desilo i kaze da je bas nezgodno i da je i nju boljelo, ali je proslo samo od sebe. Inace redovono odrzavam higijenu cijelog tijela i stopala naravno. Tusiranje pred spavanje i mazanje stopala njeznom kremom.
. Ne znam sta bih mogla koristiti. Inace na moru od slane vode osjecam peckanje na mjestima gdje imam taj problem. Nemam problem sa znojenjem stopala i sa neprijatnim mirisom, ali ovo je bas nezgodno.
Re: problem sa stopalima (kao krljust)
Jesi li rijesila taj problem sa stopalima ? I ja imam isti problem,a niko od doktora da odgovori. Vise neznam gdje da trazim pomoc.helenav napisao:Imam jedno pitanje, naime samo ljeti mi se javlja ovaj problem. Na noznom palcu i jastucicu ispod prstiju mi se javlja hrapava koza. To ne bi bio problem da je obicno zadebljanje. Ona je hrapava u tom smislu da se guli, ali ne povrsinski nego ide u dubinu koze (mene podsjeca na krljust), u stvari kao sitne tackice koje postaju hrapavije i idu u dubinu koze. Mozda postanem i riba s vremenom!Kada to pokusavam da skinem sa kamenom za stopala onda moram samo u jednom pravcu (odozgo na dole) i malo skinem, ali problem i dalje stoji, a ako probam da sastruzem (gore dole) onda samo stvorim veci problem tako sto zadignem i zdravu kozu i onda izgleda kao izbodena iglama. Mojoj prijateljici se to jednom desilo i kaze da je bas nezgodno i da je i nju boljelo, ali je proslo samo od sebe. Inace redovono odrzavam higijenu cijelog tijela i stopala naravno. Tusiranje pred spavanje i mazanje stopala njeznom kremom.