Pozdrav ,
obracam se sa sledecim problemom u nadi da ce mi neko pomoci.
Nov sam clan,imam 24 godine i problem sa rastom brade-konkretno rasporedom rasta dlake.
Taj problem, odnosno pecati po obrazima , recimo izmedju "zulufa i brkova i brade'', nije se odskora
pojavio- nego je jednostavno takav raspored pojavljivanja brade bio da su ti prostori ostali nepopunjeni.
Mene to izuzetno iritira jer kada sam neobrijan par dana izgleda jako lose, i neugledno
zanima me MINOKSIDIL kao resenje(prodaje se valjda i kao ROGAIN), koje sam nasao na nekim stranim forumima.
Znam da je to u pocetku bio antihipertenziv pa kada je otkriveno da stimulise dlake, upotrebljavan je i protiv celavosti.
neki ga koriste i da pospese rast brade, ali da li neko moze reci - ukoliko su tacna ta dejstva, da li nakon prestanka
tretmana se ponovo pojavljuje isti problem ili je u pitanju trajnije resenje.
hvala na razumevanju i paznji
Problem sa rastom brade
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Problem sa rastom brade
Nisam siguran da li bi minoksidil bio od pomoci,da bi minoksidil delovao dlaka,a time i koren mora postojati.
Mozda bi se moglo pokusati kortikosteriodima?!
U svakom slucaju moras posetiti dermatologa,nikako to da radis sam.
I to dermatologa koji ima iskustva sa takvim problemima.
Ovde na forumu nema dermatologa,tako da je mozda bolje da pitanje postavis na jednom od druga dva foruma gde odgovaraju dermatolozi.Ana forum ili dermatim forum.
Mozda bi se moglo pokusati kortikosteriodima?!
U svakom slucaju moras posetiti dermatologa,nikako to da radis sam.
I to dermatologa koji ima iskustva sa takvim problemima.
Ovde na forumu nema dermatologa,tako da je mozda bolje da pitanje postavis na jednom od druga dva foruma gde odgovaraju dermatolozi.Ana forum ili dermatim forum.