Problem sa miteserima
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Problem sa miteserima
Od skora su mi se pojavili mitiseri,svuda po licu. Koristim mnoge preparate ali ne vredi. Da li postoji nacin da ih se zauvek oslobodim?
Da li je moguce uzimati nesto putem ishrane protiv mitisera?
Da li je moguce uzimati nesto putem ishrane protiv mitisera?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Miteseri
Ishranom ne. Sta koristite od preparata? Koliko imate godina?
-
- Saradnik
Miteseri
20 godina je u redu
, ali ovi preparati baš i nisu posebno delotvorni sem što su često reklamirani
!
Uradite higijenski tretman kod kozmetičara koji podrazumeva i otklanjanje mitesera a za negu ću dati naknadno predlog. Otklanjanje komedona samo preparatima gotovo da nije moguće!

Uradite higijenski tretman kod kozmetičara koji podrazumeva i otklanjanje mitesera a za negu ću dati naknadno predlog. Otklanjanje komedona samo preparatima gotovo da nije moguće!
-
- Saradnik
Miteseri
Ako radi stručno i profesionalno nema opasnosti. Mislim da laser ne bi pomogao kod mitesera!
Po iskustvu moje rodjene sestre MOGU da ostanu oziljci. A ako ti kazem da sam cak i ja kao klinac bio kod kozmeticara na cedjenju mitisera? Bio sam stravicno bubuljicav dok mi je sada koza kao decja guza u odnosu na njenu.
Ipak, laicki, rekao bih da hrana u mnogome utice na pojavu mitisera i ne samo hrana, nego i stres. Tu je po meni presudan genetski faktor, ali mi se iz licnog iskustva cini da i ovo sto sam naveo utice.
Ipak, laicki, rekao bih da hrana u mnogome utice na pojavu mitisera i ne samo hrana, nego i stres. Tu je po meni presudan genetski faktor, ali mi se iz licnog iskustva cini da i ovo sto sam naveo utice.
-
- Saradnik
Miteseri
Posle istiskivanja mitesera nema ožiljaka, sem ako se kao posledica nestručnosti ne stvori sekundarna infekcija.
-
- Saradnik
Miteseri
Prvo bih preporučio higijenski tretman kod kozmetičara.
A sta preporucujute izmedju tretmana kod kozmeticara. Neka maska koja bi se stavljala nedeljno na primer, da bi se bolje odrzavalo stanje cistih pora.
Ja sam ranije redovno isla kod kozmeticara, ali je problem sto imam toliko mitesera na licu, da za sat vremena koliko obicno traje tretman, ne stigne sve da istisne. A nemam novca da idem na 3 nedelje, tako da do sledeceg tretmana sto bi bilo za otprilike dva meseca najranije situacija je ponovo ista, i nikako da se sve ocisti. Sto se bubuljica tice sa tim nemam problema, posto sam pre par godina na svu srecu dobila preporuku da koristim odredjenu rvb kremu, i ona je cuda ucinila. Namazem je svako vece i koza mi je, osim mitesera, potpuno iste boje, svuda, bez crvenila i bubuljica.
Ja sam ranije redovno isla kod kozmeticara, ali je problem sto imam toliko mitesera na licu, da za sat vremena koliko obicno traje tretman, ne stigne sve da istisne. A nemam novca da idem na 3 nedelje, tako da do sledeceg tretmana sto bi bilo za otprilike dva meseca najranije situacija je ponovo ista, i nikako da se sve ocisti. Sto se bubuljica tice sa tim nemam problema, posto sam pre par godina na svu srecu dobila preporuku da koristim odredjenu rvb kremu, i ona je cuda ucinila. Namazem je svako vece i koza mi je, osim mitesera, potpuno iste boje, svuda, bez crvenila i bubuljica.
Po meni je veoma vazno uklanjati mitisere redovno pa makar to morali raditi i u "kucnoj radinosti"
NARAVNO pokusati da sve bude koliko toliko higijenski , jer su mitiseri koji se zapuse preduslov za mnogo gore stanje.Iz sopstvenog iskustva ako se pazljivo uradi oziljci ne ostaju, jer je put masnoci otvoren (znaci napariti lice kamilicom i lagano) 

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 02, 2006 9:53 am
Re: Problem sa miteserima
Posle tri meseca IN-SKIN mi je ocistio lice. I ne samo to, koristila je moja koleginica (njena cerka).
Probala skoro SVE na nasem i evropskiom trzistu.
Re: Problem sa miteserima
Besana napisao:Posle tri meseca IN-SKIN mi je ocistio lice. I ne samo to, koristila je moja koleginica (njena cerka).