Proactive solution

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lu »

Ma pazljivo nego sta !!!
Nego ti si -bobo01 pominjao onaj dermatix??
Jel' ga koristis ? I da li znas da li je on nekom pomogao!? Moj problem su manje neravnine na licu od akni-nisu UZAS oziljci -al meni idu na zivce!
Ne mislim jos da pocnem sa mazanjem za oziljke , cekam da mi se brada konacno smiri-hoce li se vise i to desiti?????????, od kad sam dosla sa mora (mesec dana), ne prolazi....
Citam na forumu i za "cicactive"-uriage !!!???
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Odskora ga koristim,ali ne na licu,vec imam nekoliko oziljaka na ledjima,pa tu mazem,ali jos je rano da bilo sta kazem!
Smirice se brada,samo koristi vichy i lush i ne brini vise!
Cicactive-uriage mi nije poznato!Pozzzzzz
Plava
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 2:53 am

Post od Plava »

Možda malo kasnim :oops: , ali... :roll:
Pantenol rastvor može da se razblaži destilovanom vodom ili alkoholom, a može da se koristi i nerazblažen!
:lol:
"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Post od iwancica »

Lu napisao:Ma pazljivo nego sta !!!
Nego ti si -bobo01 pominjao onaj dermatix??
Jel' ga koristis ? I da li znas da li je on nekom pomogao!? Moj problem su manje neravnine na licu od akni-nisu UZAS oziljci -al meni idu na zivce!
Ne mislim jos da pocnem sa mazanjem za oziljke , cekam da mi se brada konacno smiri-hoce li se vise i to desiti?????????, od kad sam dosla sa mora (mesec dana), ne prolazi....
Citam na forumu i za "cicactive"-uriage !!!???
Lu, jesi li probala mozda u Kotodermi da resis problem? Ja sam imala takodje problema sa bradom..mesecima...to su bili gnojni pristevi koji su bili uzasno bolni a na dodir i da ne govorim...
Meni je Kotoderma pomogla i evo vec godinu ipo dana nemam tih problema.
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Danas mi je jedna kozmeticarka rekla d a kupim 3% hidrogen u apoteci i svaka 3-4 dana ocistim njime lice.
Ona je inace zdravstveni radnik, cini mi se da je bila anesteziolog, ne znam, danas sam prvi put otisla kod nje da se raspitam, i rekla mi je da tretman ne bi trebalo da radim vise od 4 puta godisnje, da moze koza da e regenerise, i da mi je koza takva kakva je i da to nista ne moze mnogo da se promeni.
I naravno rekla mi je da ne cackam sama lice, zato sto je to one and only razlog pojavljivanja povremeno bubuljice/a na mom licu.
Sta misle strucni o tom hidrogenu? Ostali? Je l cuo neko za to?
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

skvo jesi probala Avene kreme, po netu bash hvale tri Avene kreme cleanance emulziju, cleanance k. i diacneal (http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/165/), ja ako nadjem negde testere, cu da ih probam, pa ce da javimo utiske:)
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm

Post od Lu »

Lu, jesi li probala mozda u Kotodermi da resis problem? Ja sam imala takodje problema sa bradom..mesecima...to su bili gnojni pristevi koji su bili uzasno bolni a na dodir i da ne govorim...
Meni je Kotoderma pomogla i evo vec godinu ipo dana nemam tih problema.[/quote]

Cesto prolazim pored kotoderme , skoro svaki dan...tamo je nesnosni red ispred !!!!!!!!
Ne znam da li to radi po principu-stanes u red i cekas...ili moras da se najavis i zakazes!??
Davno , davno pre jedno 4,5 god sam bila kod njih zbog nekih dr. razloga nije bilo bas najuspesnije...
A i sad po forumu citam da ih neki hvale neki osporavaju (sto je i normalno jer sve je individualno)...
Reci mi sta si ti kod njih koristila od preparata?????
Pozdrav i hvala na savetu !!!!!!
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Post od iwancica »

Lu napisao:Lu, jesi li probala mozda u Kotodermi da resis problem? Ja sam imala takodje problema sa bradom..mesecima...to su bili gnojni pristevi koji su bili uzasno bolni a na dodir i da ne govorim...
Meni je Kotoderma pomogla i evo vec godinu ipo dana nemam tih problema.

Cesto prolazim pored kotoderme , skoro svaki dan...tamo je nesnosni red ispred !!!!!!!!
Ne znam da li to radi po principu-stanes u red i cekas...ili moras da se najavis i zakazes!??
Davno , davno pre jedno 4,5 god sam bila kod njih zbog nekih dr. razloga nije bilo bas najuspesnije...
A i sad po forumu citam da ih neki hvale neki osporavaju (sto je i normalno jer sve je individualno)...
Reci mi sta si ti kod njih koristila od preparata?????
Pozdrav i hvala na savetu !!!!!![/quote]

Oni ne rade vise po principu, stojis u redu i cekas.... Subotom od 10h do 14h se zakazuje prvi pregled za sledecu nedelju.
Ja sam takodje isla pre jedno par godina kod njih zbog drugog problema pa mi nisu pomogli, ali sam im pruzila jos jednu sansu koja je urodila plodom :lol:
Ne bih ti sada nabrajala preparate jer ih ima nekoliko.., od emulzije preko tonika, gelova pa sve do antibiotskih krema...Kolicina preparata koju nanosis na lice ne treba da te uplasi i obeshrabri jer stvarno daje odlicne rezultate. Pogotovo sto mi se cini da imas isti problem koji sam i ja imala. Dakle, pokusaj...ne znas dok ne probas... rezultati su vidljivi vec nakon par dana. I sto je najvaznije meni vise ne izlaze akne. Da ti ne pricam koliko sam se pre toga nagutala lekova pa antibebi pilula (Diane35) i nista nije pomoglo.
Ako se odlucis da odes kod njih, zakazi pregled kod Marijete ili Anete.
Pozdrav i srecno
Odgovori