Proactive solution
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Divna siiiii!!!!
Pa da,trazis vit.b6 i oni ti daju kutiju gde pise "Bedoxin vitamin b6"
Pa dobar je za sve,za kosu,kozu...Dobar je i b5,ali trenutno ne mogu da ga nadjem!
Inace B6 kosta 38 din!Sve u svemu dobar je ,pocni da ga pijes!
E sada,ja bih poceo da pijem jos neki vitamin iz B grupe,ali ne znam koji!
Zato ako neko zna neka kaze!
Pa da,trazis vit.b6 i oni ti daju kutiju gde pise "Bedoxin vitamin b6"
Pa dobar je za sve,za kosu,kozu...Dobar je i b5,ali trenutno ne mogu da ga nadjem!
Inace B6 kosta 38 din!Sve u svemu dobar je ,pocni da ga pijes!
E sada,ja bih poceo da pijem jos neki vitamin iz B grupe,ali ne znam koji!
Zato ako neko zna neka kaze!
Možda da uzmeš Pantenol (rastvor)- to je vitamin B5.bobo001 napisao:Znas kako,ja vise nemam problema sa masnocom i aknama vec samo sa crvenilom!Pa ne znam da li uopste postoji neki vitamin B kompleksa koji bi mogao da mi pomogne u ovome!
Jedna od indikacija (nabrojanih u uputstvu) je:
"...akutni stadijum alergijskih i drugih dermatoza praćenih crvenilom, svrabom, peckanjem, bolom i vlaženjem kože..."
Ako te zanima detaljnije pitaj.

"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Kada sam trazio u apotekama vit.B5dali su mi Pantenol(ja samtrazio kapsule,tacnije ovo su oriblete),ali na njima pishe da "stimulisu regeneraciju ostecene ili obolele sluznice usne duplje,zdrela,jezika i desni"
Jesi li ti koristila rastvor?
Uzecu ga sutra,jer rekoh vec moj najveci problem je crvenilo!
Shvatio sam da ja sto pre moram da menjam fotografije u legitimacijama,jer je to ogromna promena(na bolje,naravno)!!!!Ne licim na sebe od pre godinu dana!
Shvatio sam da ja sto pre moram da menjam fotografije u legitimacijama,jer je to ogromna promena(na bolje,naravno)!!!!Ne licim na sebe od pre godinu dana!
Rastvor se koristi za kožu, sluznicu i kosu (ja koristim za kosu)!bobo001 napisao:Kada sam trazio u apotekama vit.B5dali su mi Pantenol(ja samtrazio kapsule,tacnije ovo su oriblete),ali na njima pishe da "stimulisu regeneraciju ostecene ili obolele sluznice usne duplje,zdrela,jezika i desni"
On je u bočici kao sirup i rastvara se 1:1 sa destilovanom vodom (ma sve ti piše u uputstvu

Košta oko sto dinara, tako da možeš da probaš!

Ovo je SUPER!!!
Samo napred!

"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
Da znas da sam mislila da ponovo ukljucim pantenol rastvor !
E a nemoj da se plasis da ce ti on nesto sprziti kozu...nema nikakvih agresivnih sastojaka u rastvoru, da skodi _NIKAKO NE MOZE !
ja ga nisam koristila razblazenog, stavljala sam ga na vatu i pravila obloge-kad sam ilmala vremena da drzim to na licu nekih 15-ak min. ili bih samo vatom ocistila lice rastvorom !
A i ovo za sapun ima smisla....
Pozdrav!
E a nemoj da se plasis da ce ti on nesto sprziti kozu...nema nikakvih agresivnih sastojaka u rastvoru, da skodi _NIKAKO NE MOZE !
ja ga nisam koristila razblazenog, stavljala sam ga na vatu i pravila obloge-kad sam ilmala vremena da drzim to na licu nekih 15-ak min. ili bih samo vatom ocistila lice rastvorom !
A i ovo za sapun ima smisla....
Pozdrav!
Moj FF stoji, malo koriscen. Ipak je on vise za bubuljicavu kozu, a ne za masnu sa ponekad nekom bubuljicom. Takodje, i Vichy krema mi skuplja prasinu.
Ja moj problem mitesera nikako da resim, skoro sam bila na ciscnju, i to bas detaljnom, i nista posle 2 nedelje ista prica.... bas ne znam sta vise da radim.
Pocela sam da koristim mleko za ciscenje lica RvB, kao i kremu, pominjala sam vec mnogo puta kako meni odgovara ta krema, i lice mi se mnogo manje masti od ovog mleka, nego od raznih gelova za ciscenje, bas sam zadovoljna. I sto je najbolje ne smaram kozu sa 100 slojeva gelova, kao sto je bio slucaj sa kotodermom. Ponekad izadje neka bubuljica, ali za to je dobar mali H losion iz kotoderme, koji se stavlja direktno na bubuljicu, i stvarno brze prodje, moja preporuka svima.
Sad razmisljam da uzmem neku masku, da malo resim pitanje pora, probala sma ih puno, ali nista ne pomaze. Ima li neko iskustva sa Neutrogena maskama, ili mozda Eucerin... Neki savet?
Pozdrav svima
Ja moj problem mitesera nikako da resim, skoro sam bila na ciscnju, i to bas detaljnom, i nista posle 2 nedelje ista prica.... bas ne znam sta vise da radim.
Pocela sam da koristim mleko za ciscenje lica RvB, kao i kremu, pominjala sam vec mnogo puta kako meni odgovara ta krema, i lice mi se mnogo manje masti od ovog mleka, nego od raznih gelova za ciscenje, bas sam zadovoljna. I sto je najbolje ne smaram kozu sa 100 slojeva gelova, kao sto je bio slucaj sa kotodermom. Ponekad izadje neka bubuljica, ali za to je dobar mali H losion iz kotoderme, koji se stavlja direktno na bubuljicu, i stvarno brze prodje, moja preporuka svima.
Sad razmisljam da uzmem neku masku, da malo resim pitanje pora, probala sma ih puno, ali nista ne pomaze. Ima li neko iskustva sa Neutrogena maskama, ili mozda Eucerin... Neki savet?
Pozdrav svima