Proactive solution
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 24, 2006 10:36 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bobo001 udavices me posto je ovo milioniti put da objasnjavas-al' molim te aj' jos jednom,Koja je to vichy normaderm krema-jel' to ona sa zelenim poklopcem!? I jel' dovoljno da trazim "vichy normaderm" i oni ce mi dati bas tu koju ti spominjes(za akne itd.)???????Il' postoji jos neki naziv uz "vichy normaderm"?
Pomagaj , hocu da je kupim a ne bih da se zeznem !!
...i dalje se umivam lushom-ne zateze mi lice vise tako strasno , samo neposredno posle umivanja-al' brzo prodje!
Jos je rano da ga hvalim !! Cekamo !!!
Pozzz
Pomagaj , hocu da je kupim a ne bih da se zeznem !!
...i dalje se umivam lushom-ne zateze mi lice vise tako strasno , samo neposredno posle umivanja-al' brzo prodje!
Jos je rano da ga hvalim !! Cekamo !!!
Pozzz
-
- Aktivan član
Nema sta makki, stvarno si glavni pomocnik na forumu-hvala na brzinskom odgovoru !
Koristim ja kremu posle lusha , al' sad hocu ovu normaderm-
Jel' vidim da je to dobra kombinacija !
Ti si mi vec jednom objasnjavao za tu normaderm al' tad je nisam uzela-ovaj put je uzimam vec danas, najkasnije sutra !
Pozzz
Koristim ja kremu posle lusha , al' sad hocu ovu normaderm-
Jel' vidim da je to dobra kombinacija !
Ti si mi vec jednom objasnjavao za tu normaderm al' tad je nisam uzela-ovaj put je uzimam vec danas, najkasnije sutra !
Pozzz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Lu to ti je to,kao sto kaze makki!
Ali ja sam napravio bum na licu,jer sam budala,pazi sta sam uradio:kao sto znas ja vec dugo koristim Vichy Normaderm uvece,Lush ujutru i uvece,i jutros posle umivanja(znas da je koza suva i zategnuta)ja ocistim lice Proactiv tonikom
Ja ne znam sta mi je bilo,valjda nisam mogao da trpim isusenost i zategnutost!
E sada mi je lice crveno i nikakvo a taman je sve bilo extra!Ne zelim niko da me vidi ovakvog,ne znam sta da radim i kako da se vratim u normalu!
Bacicu proactiv u djubre!Ubicu se

Ali ja sam napravio bum na licu,jer sam budala,pazi sta sam uradio:kao sto znas ja vec dugo koristim Vichy Normaderm uvece,Lush ujutru i uvece,i jutros posle umivanja(znas da je koza suva i zategnuta)ja ocistim lice Proactiv tonikom

E sada mi je lice crveno i nikakvo a taman je sve bilo extra!Ne zelim niko da me vidi ovakvog,ne znam sta da radim i kako da se vratim u normalu!
Bacicu proactiv u djubre!Ubicu se

-
- Aktivan član
Pa zar tebi to da se desi , a toliko si upozoravao na proactiv !!!!
Ne sekiraj se Sredice se!
Bacaj ga odmah da ti se ne desi jos neko iskusenje u vezi njega !
Sam pricas "Lush ...-...normaderm"-nemoj sad da me stavljas u nedoumice !!!-sad , kad sam resila da idem tvojim i makkijevim stopama....
...uf, samo da se resim bubuljica na bradi !!!!!
A ti hrabro-!!!
Ne sekiraj se Sredice se!
Bacaj ga odmah da ti se ne desi jos neko iskusenje u vezi njega !
Sam pricas "Lush ...-...normaderm"-nemoj sad da me stavljas u nedoumice !!!-sad , kad sam resila da idem tvojim i makkijevim stopama....
...uf, samo da se resim bubuljica na bradi !!!!!
A ti hrabro-!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Ma svima je pomogao!Ziveo Lush
Ja i dalje hvalim tu kombinaciju,ne odustaj!Sklonio sam ga od mene zauvek!Je...ti proactiv!Sorry
Ma znam da ce se to nocas srediti,ali danas izgledam uzasno,doduse nisu mi izasle akne,ali zato svrab i crvenilo
Evo bas sada gledam na ogledalo i shvatam da sam ja na samom kraju,nego samo me strah da se ne vrate kada nekada prestanem da koristim ovo!Nadam se da nece!
Samo ti guraj mojim stopama i izlecices se,ali stvarno!
Ja sam danas poceo da pijem (opet)vitamin b6,dobar je za kozu,i opet unosim 2-3 l.vode,a veceras cu da stavim masku od meda,kvasca i limuna!
Sve u svemu ja 1og moram da blistam
Srecno i javljaj tvoje rezultate!

Ja i dalje hvalim tu kombinaciju,ne odustaj!Sklonio sam ga od mene zauvek!Je...ti proactiv!Sorry
Ma znam da ce se to nocas srediti,ali danas izgledam uzasno,doduse nisu mi izasle akne,ali zato svrab i crvenilo

Evo bas sada gledam na ogledalo i shvatam da sam ja na samom kraju,nego samo me strah da se ne vrate kada nekada prestanem da koristim ovo!Nadam se da nece!
Samo ti guraj mojim stopama i izlecices se,ali stvarno!
Ja sam danas poceo da pijem (opet)vitamin b6,dobar je za kozu,i opet unosim 2-3 l.vode,a veceras cu da stavim masku od meda,kvasca i limuna!
Sve u svemu ja 1og moram da blistam

Srecno i javljaj tvoje rezultate!
-
- Aktivan član
-B6 ??? Ja sam pila b complex i polivit b(ihaaaa, odavno), a b6 , kao solo vitamin neee! Sta je to !?(mislim , znam sta je ,)nego jel' ga kupujes kao b6, ili u okviru neke grupe vitamina!? Koliko kosta u apoteci!? Sta pise u upustvu -za sta je sve dobar!?
Vidis mogla bih i tako nesto da ukljucim.....pojasni mi !!!
Pozdrav !!!
A do prvog ces da blistas !!!
Vidis mogla bih i tako nesto da ukljucim.....pojasni mi !!!
Pozdrav !!!
A do prvog ces da blistas !!!