Pozdrav,
interesuje me da li bi neko mogao da mi kaze gde u Beogradu moze da se obavi pregled korena kose mikro kamerom, kako bi se utvrdio tacan razlog opadanja kose? bilo je po apotekama, zakazao sam par puta ali uvek su odkazivali preglede jer doktor nije mogao da dodje...
UNAPRED HVALA!!!
pregled mikro kamerom!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Pozdrav
Stefane,
Pre par godina su takve preglede obavljali po privatnim apotekama. Secam se da je jedna od njih bila apoteka Trg (pocetna stanica autobusa 27, 35 i dr.). Znam za to jer sam tu kupovao neki lek i primetio da pored vrata sedi neka devojka a doktor pomera neki aparat oko temena njene glave. Iza njih je stajala velika kartonska tabla sa obavestenjem o pregledima kamerom. Nesto je tu bilo besplatno, ali se vise ne secam sta. Pregled, savet...
Ako to bas trazis, najbolje je da svratis u neku od privatnih apoteka i da ih pitas.
Kao i Vojislava, smatram da je to veliko prodavanje magle upakovano u hi-tech aparaturu. Svaka novina, ma kakva bila uvek ce privuci paznju - narocito ocajnih ljudi. Jer.... nada umire poslednja, a pare se uzimaju dok mogu.
U ovom slucaju.... „od gledanja nema selameta...“ (tetka Djana - „Lepa sela, lepo gore“)
Pozdrav,
mr M
Pre par godina su takve preglede obavljali po privatnim apotekama. Secam se da je jedna od njih bila apoteka Trg (pocetna stanica autobusa 27, 35 i dr.). Znam za to jer sam tu kupovao neki lek i primetio da pored vrata sedi neka devojka a doktor pomera neki aparat oko temena njene glave. Iza njih je stajala velika kartonska tabla sa obavestenjem o pregledima kamerom. Nesto je tu bilo besplatno, ali se vise ne secam sta. Pregled, savet...
Ako to bas trazis, najbolje je da svratis u neku od privatnih apoteka i da ih pitas.
Kao i Vojislava, smatram da je to veliko prodavanje magle upakovano u hi-tech aparaturu. Svaka novina, ma kakva bila uvek ce privuci paznju - narocito ocajnih ljudi. Jer.... nada umire poslednja, a pare se uzimaju dok mogu.
U ovom slucaju.... „od gledanja nema selameta...“ (tetka Djana - „Lepa sela, lepo gore“)

Pozdrav,
mr M
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 09, 2008 6:29 pm
Bolje je uraditi pregled skenerskopom nego mikrokamerom na kojoj se nista ne vidi.
Na ovom drugom aparatu imaju sociva sa uvelicanjem od 50 do 650 puta, i snimanje svih promena radi daljeg pracenja stanja i poredjenja sa prethodnim, kao i merenja masnoce, vlaznosti i pigmentacije.
Snimci su u boji i sve se jasno vidi, cak i sama kapilarna mreza.
Na ovom drugom aparatu imaju sociva sa uvelicanjem od 50 do 650 puta, i snimanje svih promena radi daljeg pracenja stanja i poredjenja sa prethodnim, kao i merenja masnoce, vlaznosti i pigmentacije.
Snimci su u boji i sve se jasno vidi, cak i sama kapilarna mreza.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Maj 03, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam koliko je od vas bilo na tom pregledu i uzimalo te preparate pa znate da je prevara.
ja sam jos ranije bio, lepo vidis stanje> debljinu kose, masnocu oko korena itd.
Uzimao sam po njenom uputstvu preparate jedno 5 meseci i nakon toga kosa je bila mnogo deblja, bez masnoca. naravno to se sve vrati ali dva puta godisnje uzimati odrzava stanje.
ja sam jos ranije bio, lepo vidis stanje> debljinu kose, masnocu oko korena itd.
Uzimao sam po njenom uputstvu preparate jedno 5 meseci i nakon toga kosa je bila mnogo deblja, bez masnoca. naravno to se sve vrati ali dva puta godisnje uzimati odrzava stanje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 01, 2009 8:34 pm
Ja sam isao na snimanje, na preporuku prijatelja.... Hm, nista novo nisam saznao realno, ali ajd dao sam pare prvi put... Uglavnom, zena koja je valjda dermatolog (mada nisam siguran u to, jer joj to ne stoji na vizit karti - sta vise stoji joj da je "Area Consultant", nikakvo strucno zvanje) snimi malo, pa se vidi jasno kako je teme masno, pa onda prica sta cete koristiti, koliko cesto, na koj nacini. Sve u svemu, manje vise poznate stvari.
Problem je biti disciplinovan u celoj prici. Ako bih tek svaki treci dan prao kosu kako nalazu oni, kosa bi mi treci dan bila uzasno masna i ne bih iz kuce smeo da izadjem
Problem je biti disciplinovan u celoj prici. Ako bih tek svaki treci dan prao kosu kako nalazu oni, kosa bi mi treci dan bila uzasno masna i ne bih iz kuce smeo da izadjem

HELP
Upomoc! Imam 25 godina i imam problem sa opadanjem kose. Ranije sam imala jako gustu kosu i rep bukvalno nisam mogla da obuhvatim rukom a sad moja kosa izgleda zalosno. Pocelo je pre oko godinu dana (a mozda i dve). Imala sam jako dugu kosu pa sam samo mislila da mi je izgubila volumen jer je bila vec "stara". Medjutim posle skracivanja kose na duzinu po ramena shvatila sam da mi se bukvalno providi cela povrsina glave kroz kosu.
Sad sam postala zaista ocajna. Sta ako izgubim svu kosu?! Nikad nisam bila bolesljiva ali sam imala problema sa izostancima ciklusa a i pre 7-8 godina su mi dijagnostikovali hormonski poremecaj. Mada ne razumem zasto je tek sad doslo do te pojave, do opadanja kose ako je do toga?! I ne koristim nikakva agresivna sredstva koja bi mogla da ostete kosu i eventualno prouzrokuju njeno opadanje. Nisam na dijetama, nisam trudna, ne bavim se stresnim poslom, nemam genetske predispozicije za slabu kosu... STA MI JE?! :'(
Da li neko ima slican problem i da li mozda zna kako se resava?
Unapred hvala.
Sad sam postala zaista ocajna. Sta ako izgubim svu kosu?! Nikad nisam bila bolesljiva ali sam imala problema sa izostancima ciklusa a i pre 7-8 godina su mi dijagnostikovali hormonski poremecaj. Mada ne razumem zasto je tek sad doslo do te pojave, do opadanja kose ako je do toga?! I ne koristim nikakva agresivna sredstva koja bi mogla da ostete kosu i eventualno prouzrokuju njeno opadanje. Nisam na dijetama, nisam trudna, ne bavim se stresnim poslom, nemam genetske predispozicije za slabu kosu... STA MI JE?! :'(
Da li neko ima slican problem i da li mozda zna kako se resava?
Unapred hvala.