POMOOC
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 12, 2013 7:06 pm
POMOOC
Imam 17 godina i vec duze vreme(dugo bas ima 3-4 godine) imam problem sa licem. Naime, deo koze iznad usana, ka nosu, mi je tamniji od ostatka lica. Taj problem resavam nanosenjem pudera, a puder koristim od kada sam primetila to i od kada je pocelo da mi smeta kako to izgleda. Takodje, sa strane usana imam neke flekice. Ne znam zasto mi se to pojavilo, ne poznajem nikoga ko ima ovakav problem i molim vas da mi pomognete da ga resim. Takodje mi treba savet da li za ovaj problem treba da posetim dermatologa ili kozmeticara?
Re: POMOOC
Poseti dermatologa ako zaista imas zelju da resis svoj problem.
Preko interneta se kozne bolesti ili bilo kakve promene na kozi ne mogu resavati, vec je neophodno otici kod dermatologa koji mora videti promene kako bi predlozio adekvatnu terapiju.
Preko interneta se kozne bolesti ili bilo kakve promene na kozi ne mogu resavati, vec je neophodno otici kod dermatologa koji mora videti promene kako bi predlozio adekvatnu terapiju.
Ja sam pio 7 dana samo vodu, iscenjene sokove iz voca - limun, jabuka, narandza
lice mi se skroz iscistilo, jer sam izbacio otrove
lice mi se skroz iscistilo, jer sam izbacio otrove
makimaki9666,
мажи ту обојену кожу Галеникином "Пантенол кремом". Не маст, него крему. Ако ти то не помогне за месец-два немој да се трудиш даље јер то уме да буде од стреса. Неко добије на челу, неко на образима...
Среди свој живот и почни здраво да живиш.
мажи ту обојену кожу Галеникином "Пантенол кремом". Не маст, него крему. Ако ти то не помогне за месец-два немој да се трудиш даље јер то уме да буде од стреса. Неко добије на челу, неко на образима...
Среди свој живот и почни здраво да живиш.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 12, 2013 7:06 pm
kupicu je, hvala na savetu.. Pa ne verujem da je od stresa, imam 17 godina i ne bas stresan zivot 

Ако тако кажеш, онда добро. Мада, сасвим је довољно да висиш четитри сата на фејсбуку и да то представља стрес по организам. Још ако се не бавиш спортом и пијеш којекакве напитке, ето проблема. И још играш игрице на рачунару.......
Не знам да ли да пробаш то са цеђеним соковима (што рече саговорник), али треба бити обазрив јер киселине из воћа могу да оштете слузокожу желуца.
Можда да пробаш да ставиш малко цеђеног лимуна на ту тамнију кожу. Али стављај само на део коже, јер нисам то испробавао и не знам какве реакције могу да се догоде. Киселина из лимуновог сока треба да посветли кожу. Ако те буде пекло, разреди га водом па пробај опет.
Не знам да ли да пробаш то са цеђеним соковима (што рече саговорник), али треба бити обазрив јер киселине из воћа могу да оштете слузокожу желуца.
Можда да пробаш да ставиш малко цеђеног лимуна на ту тамнију кожу. Али стављај само на део коже, јер нисам то испробавао и не знам какве реакције могу да се догоде. Киселина из лимуновог сока треба да посветли кожу. Ако те буде пекло, разреди га водом па пробај опет.