MOLIM VAS ZA ODGOVOREEEEEE
pomoc plsss
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
ZerinaF
- Novi član

- Pridružio se: Pet Jul 11, 2008 12:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pomoc plsss
e ovako bila sam nedavno na pregledu vlasista mikrokamerom i rekla mi je doktorica da imam gljivice...naime...pojacano mi opada kosa...ali nije toliko strasno...ne svrbi me i golim okom se i ne vidi nista...dala mi je pjenu cistecu marke rougj i vece sam osam puta oprala i malo poboljsanje postoji....sad me zanima da li je neko koristio te proizvode i na koji su mu nacin pomogli...i da li je neko imao te gljivicee?????

ima li iko neko rjesenje za meneeeee????
-
niksonpop
- Novi član

- Pridružio se: Sub Jul 14, 2007 5:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
opadanje kose
poseti ovu temu..vidi da li ima korisnih informacija za tebe
uvek pretrazi forum, mnogo je lakse nego da postavis istu temu zato ti malo clanova daje odgovor
pozdrav
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=18753
uvek pretrazi forum, mnogo je lakse nego da postavis istu temu zato ti malo clanova daje odgovor
pozdrav
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=18753
Re: pomoc plsss
Pre svega, uopste nisam sigurna da te je pregledala doktorka, a jos manje da je to bio dermatolog. Postoje ljudi koji sebe nazivaju kutolozima, ili vec ko zna kako i "specijalnom" kamerom pregledaju kosu, a potom je potrebno koristiti njihove preparate. Ukoliko postoji gljivica, a iskreno sumnjam da je to neki dermatofit, to se ne leci na taj nacin.ZerinaF napisao:e ovako bila sam nedavno na pregledu vlasista mikrokamerom i rekla mi je doktorica da imam gljivice...naime...pojacano mi opada kosa...ali nije toliko strasno...ne svrbi me i golim okom se i ne vidi nista...dala mi je pjenu cistecu marke rougj i vece sam osam puta oprala i malo poboljsanje postoji....sad me zanima da li je neko koristio te proizvode i na koji su mu nacin pomogli...i da li je neko imao te gljivicee?????
MOLIM VAS ZA ODGOVOREEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()