Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
naime pio sam ga mesec dana od aprila do maja i pomogao mi je...
primetio sam pochetak pogorshanja, i odluchio sam da ponovo krenem sa DOVICINOM...
naime, chuo sam o tome da ne valja da se chesto piju antibiotici ali poslednji put sam ih pio pre 4 meseca pa me zanima koliko bi bilo shtetno da popijem josh jednu turu i to sigurno poslednju, jer posle toga cu na zimu najverovatnije na roakutan... ranije ne mogu da krenem sa roakutanom jer cu biti izlozhen suncu...
dakle, koliko je shtetno da pijem DOVICIN mesec dana, ako sam ga pio i pre 4 meseca i tad mi je pomogao? znam da nevalja zbog jetre i to, ali koliko je shtetno?
Mesec dana je OK,ali vise od toga nikako
Ja sam ga pio 6 nedelja(manje ili vise,ne znam tacno)i izasli su mi plikovi po telu,temperatura,nespavanje...Tako,ti ga pi mesec dana,pa prekini!
A da,meni je maaalo pomogao!Najbolje je da se pije za vreme ili posle jela!
Pozzz
@fedja, probaj kombinaciju DOVICIN + BELVITIN, tj. B6 vitamin, mnogo dobro deluje u otklanjanju masnoce.
A sto se tice stetnosti DOVICINA, svakako je manje stetan od ROACCUTANA, cim ga prepisuju i deci kad se razbole, dok lekari beze od roaccutana ko da je arsenik, daleko bilo.
nenna napisao:@fedja, probaj kombinaciju DOVICIN + BELVITIN, tj. B6 vitamin, mnogo dobro deluje u otklanjanju masnoce
ok, mogu da probam ali chisto sumnjam... kozha mi je toooliko masna da ne verujem da ce pomoci... inache pio sam pivski kvasac (i on je pun vitamina b) i pio sam beviplex... ali mislim da nije mnogo pomoglo... mada, vidim da na forumu savetuju vitamin b...
Kad si rekla vitamin B6 valjda si mislila na Bedoxin?
Belvitin su tabletice pivskog kvasca ,a ima ih u raznim kombinacijama. Vitamin B (ne samo vitamin B6 vec i ostali iz grupe vitamina B)je osnova,a tablete se mogu naci i sa dodacima drugih vitamina.
Kad si rekla vitamin B6 valjda si mislila na Bedoxin?
Belvitin su tabletice pivskog kvasca ,a ima ih u raznim kombinacijama. Vitamin B (ne samo vitamin B6 vec i ostali iz grupe vitamina B)je osnova,a tablete se mogu naci i sa dodacima drugih vitamina.
Ma da BEDOXIN je u pitanju, ne znam otkud mi onaj Belvitin
Zaista pomaze u kombinaciji sa Dovicinom, meni se lice manje masti, samo steta sto moram da se trujem lekovima.
Ali sve ima svoje, pa birajte: jetra ili lepa koza lica !