dobio sam da pijem dovicin mesec dana, a ako to ne pomogne idemo na roakutan...
posle 3 nedelje pijenja antibiotika, lice se smirilo, nema novih upala (mada ni pre toga nisam imao ekstremni problem sa aknama , pre bih rekao srednji)
ali osnovni problem je i dalje ostao a to je nenormalna i nepodnoshljiva masnoca koze... kao shto sam rekao, probao sam puno raznih gelova, sapuna, suspenzija, shampona ali koza lica i kosa se nenormalno maste...
pitao sam doktora za roakutan, on mi je rekao da se on pije punih 6 meseci, ALI DA ON DOLAZI U OBZIR TEK POSLE AVGUSTA SEM AKO NIJE MORANJE DA SE KORISTI I U TOKU LETA... problem je shto ja na jesen necu biti u zemlji vishe meseci, pa sam mislio da reshim problem pre putovanja (inache imam 24 god i ni u pubertetu nisam imao vecih problema sa kozhom lica do pre par meseci; a i nije normalno da neko sa 24 god ima "mladalachke akne" kako glasi dijagnoza)...
mene zanima, da li je neko od vas bio na terapiji roakutanom za vreme leta, i koliko je opasna kombinacija leto + roakutan... mislim, naravno, ne bih se sunchao i tome slichno, ali zanimaju me vasha iskustva ili vashih poznanika u vezi sa terapijom roakutanom za vreme leta i koliko je izvodljiva bezbedna konzumacija roakutana za vreme leta...
izvinite na duzhini txt, pozdrav svima i puno poljubaca

p.s. bilo bi super ako mozete da mi preporuchite nekog iskusnog dermatologa (iz beograda) u lechenju akni roakutanom... chisto da chujem josh nechije mishljenje... problem je shto nikako ne mogu da dodjem do nekog dobrog, iskusnog a opet savremenog dermatologa... nazalost, uglavnom nailazim na doktore koji su prestali sa edukacijom onog trenutka kada su diplomirali