Piling?!?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
fedja,ja koristim St.Ives ali onu najnezniju varijantu. St.Ives postoji i u varijanti Apricot Scrub Blemish control za masnu kozu,pa ne bi bilo lose da njega probas. Tuba je poprilicno velika a kosta oko 400 dinara,dakle..zaista se isplati,na kraju ako ti ne odgovara,barem znas da nisi rizikovao velike pare.
Cini mi se da je Avene piling vise namenjen osetljivoj kozi lica i da je prilicno blag,pa ne znam da li bi ti to bilo dobro resenje za masnu kozu.
Cini mi se da je Avene piling vise namenjen osetljivoj kozi lica i da je prilicno blag,pa ne znam da li bi ti to bilo dobro resenje za masnu kozu.
-
- Aktivan član
fedja,ako prozujis malo po drugim forumima,postoji jos niz pilinga koji su dobri za masnu kozu. Neki spominju Nivein,neki Avonov sa zutim secerom..
Nisu ova tri koja si spomenuo jedini na trzistu,ali posto je ovaj forum prilicno pust sto se poseta tice pa shodno tome ne mozes dobiti povratnu informaciju od ljudi koji koriste neki piling a zadovoljni su ,zadovolji se sa ova tri.
Pazi,meni Uriage zvuci prilicno OK. Uriage je inace odlican brend pa ne vidim razloga da im je i piling los. Probaj da malo vise informacija o tome dobijes od samih farmaceuta,oni ce ti mozda pomoci u izboru onog koji odgovara tvom trenutnom stanju koze.
Nisu ova tri koja si spomenuo jedini na trzistu,ali posto je ovaj forum prilicno pust sto se poseta tice pa shodno tome ne mozes dobiti povratnu informaciju od ljudi koji koriste neki piling a zadovoljni su ,zadovolji se sa ova tri.
Pazi,meni Uriage zvuci prilicno OK. Uriage je inace odlican brend pa ne vidim razloga da im je i piling los. Probaj da malo vise informacija o tome dobijes od samih farmaceuta,oni ce ti mozda pomoci u izboru onog koji odgovara tvom trenutnom stanju koze.
Moja koža je mešovita (povremeno masna).
Jeste onako "oštriji" (da tako kažem) ali baš lepo ispilinguješ lice...čini mi se da nije hemijski jak (ne pocrveni mi koža nakon njega)
Nadam se da si me razumela, iako sam zakomplikovala...
Ako nisi pitaj ponovo...
Jeste onako "oštriji" (da tako kažem) ali baš lepo ispilinguješ lice...čini mi se da nije hemijski jak (ne pocrveni mi koža nakon njega)
Nadam se da si me razumela, iako sam zakomplikovala...

Ako nisi pitaj ponovo...

"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
-
- Aktivan član
Ako AD pravi hemijski piling pa plus jos preko toga stavis klasican piling...mozes da napravis cirkus. Ja ne bih da sam na tvom mestu.Ako se javi Dragana,neka me opovrgne.skvo napisao:Danas videh u lilly-u 3 vrste St. Ives pilinga.. samo ne znam da li da ga uzimam, posto se jos uvek razmisljam da li da povremeno stavljam AD
St Ives ima tri vrste pilinga. Jedan je jak(verovatno za jako masnu kozu) ,drugi namenjen kozi koja je sklona flekama i miteserima i blagi piling.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am