perutanje lica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 04, 2005 10:05 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
perutanje lica
Imam 26 godina,imam cisto lice,nisam nikada imala bubuljice i sl.Oduvek mi je bila suva koza na licu,ali sada posle porodjaja je uzasna.Kada se umijem koza me jako zateze i na dodir pece,a na celu i predelu oko nosa se peruta i to izgleda tako ruzno.Probala sam sa svim zivim kremicama ,cak i sa Pavlovicevom<\a koju ste napisali da ne valja da se maze lice> i nista.Da li treba da odem kod kozmeticara na neki tretman?Koju kremu bi mi preporucili?Jos nesto,imam dlacice na bradi i nausnicama i skidam ih sa depil krmom<koza posto mi je osetljiva cesto mi se posle upali i pecka me>Da li je to stetno?Sta da radim?
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
-
- Saradnik
Perutanje lica
Sliku posaljite na [email protected]
meni se to redovno zimi desava. cak mi se i ispod obrva javlja perutanje. koza mi je jako zategnuta nakon kupanja (duzeg umivanja), a nekad se probudim jutrom crvenih obraza koji pomalo peckaju. nikakav puder ne mogu da stavim, jer izgledam kolac posut vanilin secerom.
rjesavam to tako sto radim dobar piling par puta tjedno i koristim zimi malo masniju kremu i hranjive maske (koristim dermalogica proizvode). i to mi pomaze koliko toliko.
moja prijateljica mi je rekla prije mjesec dana da ima isti problem, preporucila sam joj sta koristim i kaze da joj je sad mnogo bolje.
uz to pij mnogo tecnosti. otprilike 3 l dnevno.
rjesavam to tako sto radim dobar piling par puta tjedno i koristim zimi malo masniju kremu i hranjive maske (koristim dermalogica proizvode). i to mi pomaze koliko toliko.
moja prijateljica mi je rekla prije mjesec dana da ima isti problem, preporucila sam joj sta koristim i kaze da joj je sad mnogo bolje.
uz to pij mnogo tecnosti. otprilike 3 l dnevno.
-
- Saradnik
Perutanje lica
Dobro je da uopste imate kožu, s obzirom da radite piling PAR PUTA NEDELJNO!!? 

CaO! recmo da i ja imam slican problem sa nausnicama, nisu mi toliko izrazene ali bih svakako volela da ih uklonim s tim sto ne znam koji bi metod bio najpogodniji s obzirom da imam jako osetljivu kozu oko usta,cak mi se s vremena na vreme pojavljuju i gnojave bubuljice. Dermatolog mi je preporucio da ne bih trebalo da ih cupam i zbog toga,a i zbog jake pigmentacije. Medjutim, ja ovaj savet ne bih da prihvatim, pa vas pitam, sta vi mislite?
thanx!!
thanx!!
CaO! recmo da i ja imam slican problem sa nausnicama, nisu mi toliko izrazene ali bih svakako volela da ih uklonim s tim sto ne znam koji bi metod bio najpogodniji s obzirom da imam jako osetljivu kozu oko usta,cak mi se s vremena na vreme pojavljuju i gnojave bubuljice. Dermatolog mi je preporucio da ne bih trebalo da ih cupam i zbog toga,a i zbog jake pigmentacije. Medjutim, ja ovaj savet ne bih da prihvatim, pa vas pitam, sta vi mislite?
thanx!!
thanx!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 19, 2011 11:40 pm
Re: perutanje lica
teba mi savet, da se bas ne cimam i kod dermatologa (koliko puta mi je ovaj sa opste prakse pisao upute, trudim se da ako bas ne mora ne idem).
koza lica mi je u principu normalna, nisam nikad imao bubuljice i td, ali na vetru se lako isperuta.
medjutim, poslednje nedelju dve su mi obrazi (tik iznad linije dokle se brijam, ne oko nosa) blago isperutani, bez crvenila, a koza je nekad suva, nekad normalna. i juce sam posle umivanja namazao niveu. obrazi su se u trenutku zapalili i poceli da peku. ali sam mislio kao to tako treba pa ce da se smiri. i smirilo se, ali je blago crvenilo ostalo. jutros, posto se isperutanost opet javila, ponovim isti tretman, ali su ovaj put obrazi toliko buknuli da su iskocili plikovi i velike crvene fleke (ali isperutanosti vise nema, ha!).
e pa me zanima, posto vidim da je ovo totalni promasaj, kako da smirim to crvenilo i kako da nakon toga resim pitanje te blage isperutanosti (koja nije strasna, ali nisam navikao na nju)?
hvala za savet
koza lica mi je u principu normalna, nisam nikad imao bubuljice i td, ali na vetru se lako isperuta.
medjutim, poslednje nedelju dve su mi obrazi (tik iznad linije dokle se brijam, ne oko nosa) blago isperutani, bez crvenila, a koza je nekad suva, nekad normalna. i juce sam posle umivanja namazao niveu. obrazi su se u trenutku zapalili i poceli da peku. ali sam mislio kao to tako treba pa ce da se smiri. i smirilo se, ali je blago crvenilo ostalo. jutros, posto se isperutanost opet javila, ponovim isti tretman, ali su ovaj put obrazi toliko buknuli da su iskocili plikovi i velike crvene fleke (ali isperutanosti vise nema, ha!).
e pa me zanima, posto vidim da je ovo totalni promasaj, kako da smirim to crvenilo i kako da nakon toga resim pitanje te blage isperutanosti (koja nije strasna, ali nisam navikao na nju)?
hvala za savet