Perutanje koze nakon mora

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Perutanje koze nakon mora

Post od razocarana »

Bila sam na moru 19 dana kad sam se vratila kuci nakon 2-3 dana pocela mi se koza perutati.mazem se vec svin i svacim ali perutanje ne prestaje!!!zanima me sta da uradim da to prestane????NAPOMINJEM pred polazak sam imala lepu boju iako imam svetao ten i nikada u zivotu nisam izgorela ili se gulila jer na to jako pazim.
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Sada vise nista. proces perutanja je poceo, i nece vam pomoci ni emolijentna mleka, niti neka ulja.
da se koza ne bi perutala nakon mora, potrebna je intenzivna hidratacija tokom boravka na moru. Odnosno, nakon izlaganja suncu, obavezno mazanje hidrantnim mlekima, cak i vise puta dnevno.
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Kontakt:

Post od razocarana »

svo vreme na moru nakon plaze mazala sam se kremom za posle suncenja a nakon tusiranja pred spavanje losionom za telo od kokosa.svaki dan pred plazu sam se namazala uljem za suncanje i jos par puta na plazi svi su me zezali da sam mazalo ali na kraju ni to nije vredelo.inace i kod kuce van sezone nakon svakog tusiranja koristim taj losion od kokosa jer imam suvu kozu!!!
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Odgovori