penis?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
freelancer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 25, 2004 11:59 pm

penis?

Post od freelancer »

Interesuje me da li je normalno da je s donje strane penisa koza naborana?Meni je takva vec nekih desetak dana, iako takva nije bila ranije.Nikakve druge promene nisam uocio,tako da pitam ovo vise iz znatizelje nego iz zabrinutosti.Da li je normalno kada se koza ponekad nabora?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

tesko pitanje! Prati situaciju i javi sta se desava!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
freelancer
Novi član
Novi član

Post od freelancer »

Za goranaia: Nikakve dalje promene nisam primetio,a desava se sledece:ponekad kada pogledam s donje strane penisa koza mi je malo naborana,kao kada se kupas u moru pa tako slicno.Onda se koza vrati u "normalu" i tako par puta dnevno.Moje misljenje je da je to pod uticajem vremena, toplo-hladno... Da li je to mozda u pitanju? Stvarno nista drugo nisam primetio a najvise se nabora resa s donje strane i onda ubrzo sve dodje na mesto.
goranai
Saradnik

Post od goranai »

Da li ima sa znojenjem ili nosenjem sintetickog underweara!
Da li je izrazen svrab
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
freelancer
Novi član
Novi član

Post od freelancer »

goranai napisao:Da li ima sa znojenjem ili nosenjem sintetickog underweara!
Da li je izrazen svrab
Nije izrazen nikakav svrab,niti crvenilo, a underwear nosim samo od 100% pamuka.
goranai
Saradnik

Post od goranai »

probaj sa nekim laganim kremom za negu kao sto je pantenol krem gel i za pranje neutralni sapun kao napr Sebamed zeleni bar!
ivanhoe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 7:57 am

Post od ivanhoe »

Sad sam video da sam odgovorio na temu koja je jako stara. Izvinjavam se
Odgovori