Oziljak na nosu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
mcgrady
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2012 12:48 am

Oziljak na nosu

Post od mcgrady »

Epa pvako imam problem sa oziljkom na sred nosa velicine nekih 2,5 cm . Skinuo sam konce pre mesec dana ,mazao sam Saljicev mel-op E ,i samo mi je izazvao dodatno crvenilo , zatim sam mi je receno da mazem hidrociklin mast da se smiri to crvenilo ,kada sam zavrsio sa tim preporucili su mi svi contatubex , posle prvog mazanja , oziljak mi se jos vise zacrveneo (upalio ) ,prestao sam odmah da ga mazem... posle toga crvenilo se smanjilo ali mi je oziljak i dalje crven ...Ako neko zna neku proverenu alternativu contratubexa i saljica bio bih mu zahvalan ,samo da mi smanji (izbledi ) ovo uzasno crvenilo , a oziljak moze i da ostane :)
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

Re: Oziljak na nosu

Post od petars89 »

oziljci se bez ikakvog problema saniraju i uklanjaju bez problema. Bitno je da se fokusiras na to i da ne cackas. Idi u dermatim da ti ubrizga Dr Svetlana kenalog i da ti skine laserom nakon 2 nedelje taj oziljak.
Odgovori