operacija mladeza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
miraskg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 08, 2009 6:21 pm

operacija mladeza

Post od miraskg »

operisala sam mladez koji se nalazio pored usne. nakon 7 dana su mi skinuti konci, medjutim posle dva dana rana mi je pukla ali ja sam kriva za to(sta cu kad volim da se smejem). molim vas da mi objasnite da li to moze da izazove problem, i da li se treba obratiti doktoru? hvala
issis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm

Post od issis »

imala sam slicno iskustvo .Skidala sam mladez,takodje na nezgodnom mestu,i kad je doktor skidao SPOLJASNJE konce ,otvorila se ranica .ali nije bila skroz otvorena(da prokrvari),jer je na mestu gdes su bili unutrasnji konci(koji se sami apsorbuju) vec bila zarasla.Stvorio se atrofican oziljak,koji bi trebao da se koriguje jer je koza na tom mestu sada tanka i osetljiva :( Sve zavisi od tipa koze ,osetljivosti,mesta reza a i naravno strucnosti lekara.Moj lekar se zeznuo jer je samo nakon 4 dana od usivanja trazio da vidi kako napreduje moja ranica i skidajuci gazu prokrvarila mi je ranica ,to je i razlog zasto se otvorila .

Kako tebi sada izgleda ranica? :roll:
Odgovori