Opadanje kose - Phyto serum

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
nikola00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 30, 2009 5:17 pm

Opadanje kose - Phyto serum

Post od nikola00 »

Da li je neko imao iskustva sa preparatom Phytolium 4 iz Phyto kolekcije protiv opadanja kose?
Dermatolog mi je rekao daje ovo br1 sad u svetu, mnogo ucinkovitije od minoxidila...pa ne znam da li da verujem u to :)
nikola00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 30, 2009 5:17 pm

Re: Opadanje kose - Phyto serum

Post od nikola00 »

jel moze neko da mi odgovori?
marta7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2012 5:33 pm

Post od marta7 »

Pozdrav,
Ovde u Jagodini postoji jedan lik (negde je pisano po ovim forumima i upravo trazim gde) koji je zaista 80-godisnji povratnik iz Australije o kome su pisale njihove (deda cuva clanke) jer je "pronasao lek za rast kose". Samo je unuci dao recept a ona je dobra devojka (moja je drugarica) ali je smotana da prodaje taj losion, tecnost, sta li je. Nesto je prodala preko neta, ima ljudi koji narucuju po cetvrti put, neki samo jednom. Ne garantujem nista, znam samo da deda ima kosu a njegov sin koji namerno nikada nije hteo da ga koristi, je celav. Ne zeli licne podatke da daje u javnost, mislim da se stidi - jos jedan dokaz da je smotana. Ako ste zainteresovani mogu vam izloziti i druge detalje
Sve najbolje
Marta
datanas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2012 10:53 am

Post od datanas »

Ajde Marta7 daj nam tu informaciju. Možda vredi?!?
marta7
Novi član
Novi član

Post od marta7 »

javite mi se porukom
Big
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 03, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Big »

A da li ti je dermatolog rekao i gde ovo ima da se kupi?
kores05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 23, 2010 3:27 pm

Post od kores05 »

Opet skromne dede sa cudotvornim losionima...
marta7
Novi član
Novi član

Post od marta7 »

Stojim iza svojih reci i sve je proverljivo, ako vas interesuje
Pozdrav
hartrock001
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 8:04 am

Post od hartrock001 »

Riječi su barilo vira.
Dajte iskaze svojih pacijenata,slike prije i poslije,nekakav čvrst dokaz,a ne ovako.
Pozdrav!
marta7
Novi član
Novi član

Post od marta7 »

Mogu ti napraviti u photoshop-u slike tvoje "pre i posle" u hiljadu verzija, i jos stotinak drugih slicnih slika, napisati svedocanstva i svedocanstva (tj izmisliti). Onda bi se, kao, uverio pa bi kupio? Aman, nemoj da se lazemo. Nema tu nikakve firme, niti su pravili neki biznis, niti su slikali "pacijente' niti zeli covek time da se mlati i da nekoga uverava. Ko hoce neka uzme, ko nece, ne mora
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

Post od petars89 »

marta7 napisao:Mogu ti napraviti u photoshop-u slike tvoje "pre i posle" u hiljadu verzija, i jos stotinak drugih slicnih slika, napisati svedocanstva i svedocanstva (tj izmisliti). Onda bi se, kao, uverio pa bi kupio? Aman, nemoj da se lazemo. Nema tu nikakve firme, niti su pravili neki biznis, niti su slikali "pacijente' niti zeli covek time da se mlati i da nekoga uverava. Ko hoce neka uzme, ko nece, ne mora
Taj deda je sigurno neki naucnik koji zasluzuje nobelovu nagradu za projektovanje losiona za kosu! pa el ti mislis da je neko lud i glup toliko,pa zar bi se neko mlatio sa transplantacijom kose,da je tacno za taj preparat? :P
marta7
Novi član
Novi član

Post od marta7 »

Ne znam, a , posteno, ne znam ni kako da proverim
Odgovori