OJED IZMEDJU NOGU-POMOZITE

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fiat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 1:38 am

OJED IZMEDJU NOGU-POMOZITE

Post od fiat »

IMAO SAM OJED IZMEDJU NOGU PRE OKO GODINU DANA , TADA JE TO SVRBELO I PRAVILO MI PROBLEME , ALI SE SMIRILO , SADA MI JE NAJVECI PROBLEM STO SU NA TIM MESTIMA OSTALE DVE FLEKE CRVENKASTO BRAON BOJE KOJE VEOMA RUZNO IZGLEDAJU , AKO NEKO ZNA NEKU MAST ILI KREMU KOJOM BI TO MOGLO DA SE UKLONI DA SE POVRATI NORMALNA BOJA KOZE
dulinjo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 02, 2010 1:57 pm

Re: OJED IZMEDJU NOGU-POMOZITE

Post od dulinjo »

Pozdrav.Ne znam da li za to postoji uopste neka mast ili krema koja moze da pomogne.Ja vucem takve fleke jos od srednje skole a sada imam 35god.,znaci jedno otprilike 16-17god.Probao sam sa pavlovicevom, sa jos nekim mastima na bazi bilja, medjutim nista nije uspevalo.Kod tebe je olaksica sto je to bilo pre godinu dana pa mozda i uspes da povratis normalnu boju koze.Mislim da je najbolje otici kod doktora, ja sam bio mlad i glup pa nisam isao jer me je bilo sramota, prolazilo vreme i to je tako ostalo.U principu ne vidim da utice na bilo sta , mislim zdravstveno , jedino sto malo bezveze izgleda.
Ako se nadje neko da ima resenje za ovaj problem , to bi bilo extra, jer evo sve ove godine nisam ni sa kim podelio taj problem niti se posavetovao sve do sad, sem sa svojom zenom, al' srecom njoj ne smeta.:)
Pozdrav
Odgovori