OJED IZMEDJU NOGU-POMOZITE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
OJED IZMEDJU NOGU-POMOZITE
IMAO SAM OJED IZMEDJU NOGU PRE OKO GODINU DANA , TADA JE TO SVRBELO I PRAVILO MI PROBLEME , ALI SE SMIRILO , SADA MI JE NAJVECI PROBLEM STO SU NA TIM MESTIMA OSTALE DVE FLEKE CRVENKASTO BRAON BOJE KOJE VEOMA RUZNO IZGLEDAJU , AKO NEKO ZNA NEKU MAST ILI KREMU KOJOM BI TO MOGLO DA SE UKLONI DA SE POVRATI NORMALNA BOJA KOZE
Re: OJED IZMEDJU NOGU-POMOZITE
Pozdrav.Ne znam da li za to postoji uopste neka mast ili krema koja moze da pomogne.Ja vucem takve fleke jos od srednje skole a sada imam 35god.,znaci jedno otprilike 16-17god.Probao sam sa pavlovicevom, sa jos nekim mastima na bazi bilja, medjutim nista nije uspevalo.Kod tebe je olaksica sto je to bilo pre godinu dana pa mozda i uspes da povratis normalnu boju koze.Mislim da je najbolje otici kod doktora, ja sam bio mlad i glup pa nisam isao jer me je bilo sramota, prolazilo vreme i to je tako ostalo.U principu ne vidim da utice na bilo sta , mislim zdravstveno , jedino sto malo bezveze izgleda.
Ako se nadje neko da ima resenje za ovaj problem , to bi bilo extra, jer evo sve ove godine nisam ni sa kim podelio taj problem niti se posavetovao sve do sad, sem sa svojom zenom, al' srecom njoj ne smeta.
Pozdrav
Ako se nadje neko da ima resenje za ovaj problem , to bi bilo extra, jer evo sve ove godine nisam ni sa kim podelio taj problem niti se posavetovao sve do sad, sem sa svojom zenom, al' srecom njoj ne smeta.

Pozdrav