Odgovarajući hidrantni puder za problematičnu kožu

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
kacica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 4:54 pm

Odgovarajući hidrantni puder za problematičnu kožu

Post od kacica »

Imam veoma osetljivu kozu lica,reaguje i na najmanje promene.... Koristim medicinske preparate. Redovno se diskretno sminkam. Do skora sam koristila Max Factorov Hypersmooth puder koga vec neko vreme nema na trzistu. Njega sam i pocela da koristim na preporuku,dobar se pokazao i u moje osetljive i problematicne koze. Na prvom mestu sto je hidrantan,lepo pokriva,a sto je bitno boja mi odgovara. :lol:
Da li bi neko mogao da mi preporuci neki takodje dobar puder,dostupan na trzistu za problematicnu kozu i to hidrantan?
:roll:
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Nije mi jasno zbog cega puder mora da bude hidrantan, valjda tu ulogu mora da ima krema? Obezbedi se, dakle, adekvatnom kremicom za svoj tip koze. Najvaznija stvar kada biras puder je da on ne sadrzi ulje u sebi i da ne zapusava pore. Prva asocijacija je revlon colorstay.
kacica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 4:54 pm

Post od kacica »

Koristim medicinske preparate koji odgovaraju mome tipu koze,to je recimo ujutro i uvece negde pa oko 5 kremica,gelova i sl. svakodnevno :lol: . Poslednji stavljam jedan gel koji mi je fenomenalan kao podloga za puder,s obzirom da mi je preporuceno od strane kozmeticarke da mogu da se sminkam nakon mojih mackalica.
Trenutno imam jedan Lancomov puder koji je odlican ali nije hidrantan i osecam cak da mi je koza dodatno isusena od njega ..... Zbog toga bih zelela puder koji ce mi dodatno hidrirati kozu.
A za ovaj revlonov cu se raspitati u radnjama.... :P
Pozz
mira_klosharka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 13, 2007 10:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mira_klosharka »

Probaj da koristis tecni puder maybelline pure, ja ga imam i extra je. nije ni skup kosta oko 600,00 gengi i ima ga u svim parfimerijama. A veruj probala sam svakakve pudere...
Odgovori