Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Od nedavno sam pocela da koristim Daily Scrub od neutrogene! mogu vam reci da sam prezadovoljna - helps to remove blackheads and prevent their return pozdrav svima
pa sta sad. A ti otvorila novu temu da se svima pohvalis kako imas duboki dzep ...ili sta???????
Pre svega ja nisam otvorila novu temu! a drugo samo pokusavam da pomognem nekim ljudima! I molim te bez ironije! forum je za normalne ljude koji pokusavaju da rese neke svoje probleme i ako je moguce da dobiju nekakav savet i to od LJUDI KOJI NEMAJU KOMPLEKS DUBOKOG ILI PLITKOG NOVCANIKA! Nemoj da citas moje postove da se nebi mnogo uzbudjivala zbog tvog plitkog novcanika!
Pa ako si vec otvorila novu temu da se pohvalis kako si kupila novi prozivod i neko te na najnormalniji nacin pita za cenu istog prozivoda a ti ne zelis da mu odgovoris vec sama potegnes pitanje dubokog i platkog novcanika....
Pa ako si vec otvorila novu temu da se pohvalis kako si kupila novi prozivod i neko te na najnormalniji nacin pita za cenu istog prozivoda a ti ne zelis da mu odgovoris vec sama potegnes pitanje dubokog i platkog novcanika....
..bas ne znam ko ovde ima kompleks
ali ajde
"ko o cemu baba o ustipcima" Nehvalim se i opet ti kazem da ja nisam otvorila novu temu samo sam se prikljucila i dajem preporuke! a ti ko o cemu lova lova lova, pa bopli me bre uvo sto si slepica! i skini mi se!