postovani,
vec oko dve nedelje imam (kao sto se iz naslova vidi) neverovatnu zelju/potrebu da se cesem...naime, problem je u tome sto kada me zasvrbi na jednom mestu, automatski nastavljam dalje i tako skoro po celom telu! nocu je neizdrzivo! bio sam kod dermatologa koji mi je rekao da je to na nervnoj bazi i da ce se vremenom smiriti(drzim njegov izvestaj ispred ali iskreno, ne mogu da procitam koja je dijagnoza...recimo:dermogof(g)li...pa jos neka slovica, krivine), a usput mi je dao i tablete (flonidan)od kojih bas i nemam nekih vecih koristi, inace ne bih od vas trazio pomoc! nekih ozbiljnijih simptoma po telu nemam, ali ucestalije se cesem u predelu butina, stomaka-pupka, predeo oko pazuha....i da, samo da napomenem, dijabeticar sam vec neke cetiri godine.
hvala unapred
nepodnosljiv svrab
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 11, 2008 1:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
imam isti problem kao i ti,samo su meni od svraba i cesanja pocele da iskacu kao neke tackice koje se povuku.posle dan vremena,na drugo mjesto koje me cese.a jedan dan me cese oko pupka,drugi dan ispod pazuha,treci dan ispod grudi i tako seta.meni su prvo rekli da je suga,pa onda da je atopiski dermatitis i sad cekam da vidim sta ce novo da kazu. a to sto ti je taj doktor napisao je vjerovatno dermografija-po tome sto si mi rekao.