dr Murad

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Devojka koaj radi u mom salonu tretmane lica radi samo sa Murad kozmetikom, ok cene jesu malo vece nego ostali preparati i tretmani ali ona radi sa time vec godinama i od bash sam je pitala da mi iskreno kaze da li ima efekta ili ne, i ona kaze da je oan svoje lice sreila od fleka izazvanih solarijumom i shminkanjem, necu reci bash da se kune u Murad ali samo sa njihovim preparatima radi!

Ali pored toag shto su skupi i duplo manje tretmana treba da se uradi nego obichnim tretmanima pa to dodje na isto!

Ja nazalost nisam probala niti cu probati poshto lechim svoje lice lekovima Dr Filipa Shera ali eto prenesoh shta kozmeticharka tvrdi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Ja sam bila na tretmanu Muradovim kiselinama (3 puta) i veoma sam zadovoljna.

Nakon toga redovno primenjujem neku penu za ciscenje sa narom. Extra je..... cena joj je oko 20 eura i to zaista nije skupo posto mi traje vec 5 meseci i trajace verovatno naredna 3.

Takodje sam narucila serum za lice koji hidratizuje (40 eura) i takodje je stvarno dobar.
milicaO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 13, 2008 10:25 pm

Post od milicaO »

ja sma koristila muradovu kremu sa vitaminom c i odlicna mi je bila!
kjarax
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 11:25 pm

Post od kjarax »

a da li imaju anti-aging preparate ili nesto na bazi hijalurona?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nicky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 11:47 pm

Post od nicky »

idem u subotu na tretman kod "dr Murada" :lol: . Imam 42 god i suvo lice. Sta da trazim? Jel ima neko nekakvo iskustvo :wink: ? Uzgred gde da narucim kremu nocnu sa ceramidima? ili sam lupila :oops: vidim da je ljudi hvale?
nicky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 01, 2008 11:47 pm

salon u beogradskoj-bruka

Post od nicky »

Bila sam u kozmetickom salonu u Beogradskoj ulici. Oni prodaju preparate i rade tretmane.
Prvo sam radila tretman sa vitaminom C i to mi je prijalo. Efekat se video 2-3 dana. Sledeci tretman je bio ciscenje vocnim kiselinama. Mislim da je to vrlo dobra stvar, ali kozmeticarka koja radi je katastrofa kao i salon. Sve je prolazno, lezite u cipelama na krevetu..Devojka je imala jos jednog momka na tretmanu pa je radila cas moje lice cas njegovo. UZAS :x ! Da skratim pricu, kada sam dosla kuci sama sam zavrsila ciscenje.Preparati doktora Murada su ok ali salon izbegavajte :roll:
Bubabubabuba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 25, 2008 3:54 pm

Tretman dr Murad

Post od Bubabubabuba »

Moje iskustvo sa dr Murad tretmanom u Beogradskoj 54... je savrseno! Prosto ne mogu da verujem da je neko imao problem sa devojkom koja radi. Kog njih idem vec dve godine i moje lice se preporodilo. Ocistilo se skroz. Iskreno savetujem svima tretman kod Dragane ili Marine!

Maza011
Bubabubabuba
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 25, 2008 3:54 pm

tretmani Murad su savrseni

Post od Bubabubabuba »

Kao dopuna razmisljam tamo radi jos jedna devojka... ne znam kako se zove ali trazite Marinu ili Draganu. ne samo ja vec i moja kcerka i moja kuma sve tri idemo kod njih u Beogradsku i super su. Najbolji dokaz je sto su me moje koleginice pitale ... sta sam uradila sa licem da je sada tako glatko... U ostalom pogledajte lice devojke koja vodi tu firmu... zar nije savrseno? Da li mi vi mozete reci kod koga ste bili na tretmanu?
bubaaaa
filisa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2008 11:07 pm

Post od filisa »

Da li oni uklanjaju i oziljke?razmisljam da odem,ali posto nisam iz bg ne bih da uzalud bacam pare.
miss01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 29, 2008 11:26 am

Oziljci

Post od miss01 »

Ja sam imala oziljke od akni i oni su mi kombinovali tretmane i neke preparate. Ne znam kakve oziljke ti imas ali oni imaju veliki izbor preparata za kucnu negu ako niste iz bg. Znam da Blemish preparat uklanja oziljke od akni. Age Spot od sunca.... najbolje da ih pozovete 011-383-58-21 i pitate tj. popricate da vidite od cega su oziljci... ali meni su bas izglacali lice i oziljci se uopste ne vide. Doduse to je trajalo oko 4 meseca. STRAVA SU! :D
filisa
Novi član
Novi član

Post od filisa »

oziljci su mi od akni,plici su,neki su crveno-plave-ljubicaste boje,ima ih dosta.Nisu bas neki veeeliki problem,ali estetski jako ruzno izgledaju,pogotovu sto su na licu.
Hvala ti na odg.,nazvaću ih
:D
tam tam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm

Post od tam tam »

filisa izveshtavaj nas kako napredujesh..jesi li vec kontaktirala med/kozm centar murad u beogradskoj.. javljaj se da mozemo pratiti kako sve ide i shto ti preporuchuju..
Ja se jako razmishljam otici tamo i zato se malo bolje zelif iformisati preko njihovih klijenata koji su vecinom izuzetno zadovoljni..pa isto nadam se mozesh potvrditi.. ispipavam teren jer nemam bash dobra iskustva sa hem pilinzima..

Chujemo se i obavezno pishi
filisa
Novi član
Novi član

Post od filisa »

Ok.nisam se jos cula.tTreba da idem u Bg krajem meseca,pa cu javiti,sta i kako.Osim ako ne odem ovde u neko kozm. salon ,da proverim da li rade sa njihovim preparatima,i tretmanima.
Poozzz.cujemo se...;)
tam tam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm

Post od tam tam »

ok.javljaj obavezno kako napredujesh ako te ja ne preduhitrim.. :D Bude li tako javim ti kako sam proshla sa tom kozmetikom...Izgleda da svima prija ..da li ce meni ili mozda ne neznam, nadam se da hoce..vec su me dovoljno loshe udesili..obecavam sebi ovo je zadnji pokushaj da uradim neshto i zadnji put troshim novac, dovoljno sam ostavila kozm i dermatolozima za loshe tretmane...

Odakle si filisa..jesi li mozda iz novog sada..gde se josh rade tretmani sa muradom ..kada saznash javi mi..chisto da imam u vidu mada vec imam nesho..pa mozda mogu i tebi pomoci..
Budesh li trebala pomoc pishem ti sve shto trebash..
Odgovori