dr Murad

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

filisa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2008 11:07 pm

Post od filisa »

Ja sam iz Šapca.Ne znam gde se rade,ne znam čak ni da li u Šapcu rade...treba da odem da proverim.
jao,nikako da nadjem vremena da sve to uradim...:(
tam tam a odakle si ti?
tam tam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tam tam »

Iz Novog Sada sam filisa, lkoje si godishte. Moram te pitati ..kako su nastali ti oziljci na licu..shta ih je prouzrokovalo.
PA zar niko ne radi sa muradom u shapcu...
Filisa a shta cemo ako se ne uspemo reshiti ni muradom ovih promena na kozi lica..ili nam oshtete vec oshtecebu kozu..meni bi to stvarno bilo mnogo za jednu godinu

Zelim da verujem da nece biti tako...mozda treca sreca ili neshto :D
filisa
Novi član
Novi član

Post od filisa »

Ja sam '91 godiste.
Nastali su tako sto sam ja dirala akne,i tu su nastajale kraste,koje su mi otpadale pre nego sto treba.
Ne znam da li neko radi sa njihovim proizvodima,jos uvek nisam nasla takvu kozmeticarsku radnju.A jedan jedini privatni dermatolog ne radi sa tim proizvodima.Ostaje mi samo jos jedan kozmeticki centar da proverim......
Iskreno se nadam da ce mi pomoci,ako ne.....onda cu morati dozivotno da nosim puder:)
tam tam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 5:52 pm

Post od tam tam »

filisa pa shabac i nije mnogo udaljen od beograda ..zashto se ne uputish tamo..sigurnije je..mada se spremi na..pored shtruckanja..gladne ochi para.. jako su skupi..

Znachi imash atrofichne oziljke / oziljke od akni..
To se da reshiti samo morash biti strpljiva, odabrati osobu od poverenja i ne kopati vishe po licu..mada i sebe ubedjujem za ovo zadnje..shto nije lako odoleti iskushenju cishcenja.. Reci jesu oziljci duboki ili u vidu fleka ili prosirenih pora..jesu li plitki a shiroki ili uzani i duboki..

Mlada si tvoja se koza sama regenerishe tako da trebash biti optimista, sqamo polako napred, nemoj se zaletati..prvo sve proveri..
Shta si htela raditi od muradovih proizvoda..i jesi se raspitala kako oni deluju na kozu lica i kakvi su efekti..

Ovde su recimo svi zadovoljni muradom, a na forumu ana co yu su se svi slozili kako su dr muradovi proizvodu puko bacanje novca.. sada kome verovati..da li zavisi od tipa koze, kozmetichara estetichara, dobrog odabira onog shto treba kozi ili chega neznam.. zbog njihovih postova sam ja npr u dilemi. Nishta dobro tamo o muradu nisam prochitala
Koliko si se ti raspitivala..
Darinka1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 02, 2008 7:28 pm

Post od Darinka1 »

Hej ja sam iz Bg pa mi je mnogo lakse nego vama.... ali ljudi mogu da budu samo skepticni zato sto je kao Murad skup! ali...........razmislite... moje iskustvo je da vise ne nosim puder!... imala sam srecu da naidjem na direktorku koja je tamo najstrucnija pre 6-7 meseci.... i njihov preparat Exfoliating blemish mi jos uvek traje... on uklanja oziljke od akni. ne mogu reci da mi je skroz glatko lice ali je suuuuper u odnosu na to sto je bilo! pitaj njih mozda u Sabcu imaju neki salon ili apoteku... ja uvek volim direktno da pozovem... oni su na 011-344-99-33 ili ce ti bar dati informaciju iz prve ruke. Znam da rade i unutrasnjost ali ne znam koje gradove. Mada mislim da je direktan kontakt sa njima najbolji jer zaista se posvete nije ono otkacinjanje koje sam dozivela ranije...
Cak su me i castili jednim tretmanom....

Naravno ljudi koji nisu istrajali mogu pricati razno... ali tamo idem vec dugo i slusam ih... ne da sam zadovoljna nego sam im zahvalna!

Ono sto sam videla je da je vrlo bitno kako se koriste njihovi preparati... ali su mi sve zapisali i cak nacrtali....

Volela bih da ti pokazem slike pre 1 godine i sada....
filisa
Novi član
Novi član

Post od filisa »

Znam da nije mnogo daleko,ali ja nemam kako da dodjem,jedino busom,a i problem su mi roditelji koji sad nemaju vremena,a ne daju mi da idem sama.
Oziljci su mi malkice siri a plici,tj. nisu mnogo duboki.vise kao flekice.Jeste mi koza mlada,ali ne znam bas da li ce mi se to sve bas samo regeneristati,neke oziljke imam od pre dve god,i oni su jos uvek tu.
Jaoj a to da ne padnem u iskusenje,stvarno pokusavam da se odvinkem,ali mnogo tesko mi ide :(
Citala sam na njihovom sajtu,sve o proizvodima,raspitala se kod nekih ljudi,i svi imaju razna iskustva.svaka koza drugacije reaguje,jedino se dvoumim,da ne bude mozda to sve preagresivno za moju kozu.
Nazvacu ih sutra,pa cu videti da li i ovde neko radi sa njihovim proizvodima.Znam da su skupi,ali sta da radim,ako nije samo reklama i ako stvarno pomaze,onda vredi dati te pare...
Darinka1,pa hajde ako mozes da mi posaljes,svaka pomoc mi je dobrodosla :)
markopega
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 14, 2008 12:22 pm

Post od markopega »

darinka molim vas opshirnije pishite o murad kozmetici. Izgleda da sve veci borj forumasa postaje zainteresovan za njihove proizvode,medju njima i ja. Svako iskustvo je dobrodaoshlo. Da li ste upoznati sa tudjim iskustvima vezanim za murad. Dosta sam skeptik pa molim da me malo ubedjujete.
Poshaljite mi sliku zelim je videti kako izgleda lice nakon trtetmana

Filisa izvestavaj kako napredujes, pomno pratimo sta se desava i tam tam zasto se nejavljas kako ti stojis sa planovima kad ces napraviti korak dalje murad ili ne, zasad vidim samo ispipavas i razmenjujes iskustva. Shvatite vnasli smo se ovde i pokusavamo pomoci sebi i drugima, iako se licno nismo upoznali, siguran sam da mnogo pomazemo jedni drugima makar i ovako..ostanimo zajedno i pokusajmo svi saznati sto vise o muradu te tako razmenjivati sve informacije
filisa
Novi član
Novi član

Post od filisa »

Upravo sam zvala ,i raspitala se u vezi svega.Trenutno ovde u Sapcu nema salona koji rade sa njihovim proizvodima,a ni apoteka koje prodaju.Mislim ne kazu da ih nece biti,ali za sada nista...Tako da u svakom slucaju moram ici u Bg,na pregled i ostalo sta god mi budu preporucili.
a ja sad bas i nisam pri nekim parama,pa ne znam sta ce biti sa mnom.U svakom slucaju u bg dolazim krajem meseca,pa cu otici na pregled..itd
pozzzz :)
ivanbgd
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 9:15 pm

dr Murad

Post od ivanbgd »

Ja sam imao velikih problema sa licem: akne, ožiljci, crvenilo.
Pre dve godine sam se obratio mr ph Silviju, uredniku na ovom forumu.
Kombinacija preparata koje je savetovao je bila dobitna, 5+.
Potražite njega za savet u vezi Murada.
Srećno!
markopega
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 14, 2008 12:22 pm

Post od markopega »

PA DOBRO, IZGLEDA SU SVI OTISLI NA KOLEKTIVNI ODMOR.....
NEMA NIKOG NA FORUMU DOKTOR CO YU.....

TAM TAM NADAM SE DA SI TU.....
PISI KAKO STOJE STVARI SADA SA LICEM NAKON MURADA. JESI LI ZADOVOLJNA..KAKVI SU EFEKTI I IMA LI NEKIH PROMENA U SMISLU POGORSANJA ILI NADAM SE POBOLJSANJA...PISI
Odgovori