Imam dosta mladeza na telu, ali ni jedan ne izlazi iz ravni koze, a najveci u precniku ima 3 mm. Svi su uglavnom veoma mali i svetli,smedje boje.
Postoje 2 mladeza koji su se u poslednje 2 godine neznatno povecali, gotovo da je promena jedva primetna, i moj lekar mi je rekao da su takve minimalne promene normalne.
U poslednje 2 nedelje me neki mladezi svrbe, a na nekoliko njih sam primetila da se u vec postojecem smedjem krugu pojavljuje tamnija tackica. Prilicno sam zabrinuta, iako nisam sigurna imam li razloga za to.
Molila bih dr. Goranu da mi odgovori gde bi bilo najbolje da se pregledam i da li za to ima potrebe.
Unapred hvala
Mladezi
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
obavezno se pregledaju mladezi veci od 6 mm.Ako imate neke promene mozete ih pregledati i dermoskopski u Gradskom zavodu za kozne bolesti Dz Vasingtona 17 kod Prim dr Doktora Adamovica jer u Zavodu postoji instaliran dermlite package softver za dermoskopski pregled mladeza. Mozete poneti i prazan CD da presnimite sliku vasih mladeza u momentu pregleda
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.