mitiseri

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

n*a*t*a*s*a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 5:28 pm

mitiseri

Post od n*a*t*a*s*a »

da li neko zna neki prirodan recept kako se mogu ukloniti mitiseri ????
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Natasho, ti samo prirodne stvari trazish, shta mislih o tome da posetish dermatologa?

Nismo svi isti na ovoj planeti, ne prijaju svima isti 'prirodni' lekovi!

Odkud mi znamo kakvog je tipa tvoja koza, u kom si periodu zivota, kako se hranish....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
n*a*t*a*s*a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 5:28 pm

Post od n*a*t*a*s*a »

pa imam suvu kozu lica i zato ne znam tacno sta da koristim ,,kod dermatologa nameravam da idem al posto u zadnje vreme imam dosta obaveza nestizem ,zato i pitam dal neko zna neki prirodan recept .U svakom slucaju xvala
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

Meni su problem mitiseri na nosu i bradi. Ostatak lica je savrseno cist. Mada, brada i nekako, ali nos jezivo...Svakih malo moram da ih tiskam, pa se zlopatim sa onim Niveinim trakama za mitisere. Voljela bih naci neku instant formulu za trajno rjesenje.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

redovno i temeljno pranje lica, bebi sapunom i trljaj...

i jednom nedeljno potparuj lice nad nekim chajem, da se pore otvore i onda istrljati blago vatom , mitiseri ce se sami otvoriti i lagano cesh ih uklonii!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
terpsichore
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 4:28 pm

Post od terpsichore »

i ja sam cula da tu pomaze samo istiskanje nakon potparivanja, tako mi rece jedna kozmeticarka. nakon svega - dezinfekcija koze, da se ne upali.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Prava sterilizacija i zatvaranje pora se moze postici samo prinenom D'arsonvalizatora, aparata koji se koristi u kozmetici i fizikalnoj medicini!

Ko je bio na kozmetichkom tretmanu to je ona staklena shipkica koja malko varnichi pri kontaktu sa kozom!

Moj savet je da pronadjete dobrog dermatolga ili kozmetichara i da njih pitate sve shto vas zanima!

Spisak pitanja i kod dr!
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Nikako bebi sapun na lice! Primenom bebi sapuna se narusava pH koze, pa dolazi do raznih problema, posebno kod osetljive koze.
Pozdrav.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

A shta cemo sa tim shto dermatolozi preporuchuju bebi sapune???
malechka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 3:00 pm

Post od malechka »

proglasite me ludom,ali ja sam se uz pomoc airola oslobodila i akni i mitisera!
e sad,da me neko pogresno ne shvati,on nije naivan i nikako bez pregleda!
Meni je pomogao,ne znaci da ce i drugima,zavisi od 1000000 faktora!
Korisnikov avatar
terpsichore
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 4:28 pm

Post od terpsichore »

da te pitam, da li si morala koristiti kotraceptivne pilule tokom terapije, posto je poznato da taj preparat moze da osteti plod.
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Iskreno, ja ne znam dermatologe koji preporucuju bebi sapun....Osim Lalosevica.
Mene su upravo dermatolozi naucili da bebi sapunom ne treba da se umiva lice. Narusava se pH koze, a o posledicama mogu da napisem ogroman post....ali ne bih sada da davim forumase.
malechka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 3:00 pm

Post od malechka »

terpsichore napisao:da te pitam, da li si morala koristiti kotraceptivne pilule tokom terapije, posto je poznato da taj preparat moze da osteti plod.
Aha,koristim ih inace, nevezano za to,a i ne planiram jos uvek bebu,tako da nije problem!
Maki*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 1:15 pm

Post od Maki* »

Meni jako pomaže Merima bebi sapun što se tiče bubuljica u pms-u (na bradi) i mitisera. Njega koristim i za telo i za lice.
Mitisere još čistim tako što naparim lice čajem od kamilice... kamilica je jako dobra za čićenje lica. Malo košta, samo morate redovno da vodite brigu o svom licu :)

Pored toga stavim Afroditinu kremu za lice - na bazi kamilice i čajevca, ili Lipo Alga - bioaktivna dnevna krema (Lipokozmetika) povremeno čistim lice i njihovim losionom sa voćnim kiselinama. To je sve što koristim od kozmetike i mogu da kažem da sam prezadovoljna, pronašla sam svoju formulu za negu lica :)
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Maki koliko imas godina? Nisu sve koze iste i ne u svim zivotnim dobima, a ti cini mi se nemas vise od 17-18. Jesam li u pravu? Mozda i manje. Sto se tice bebi sapuna, nisam za to uopste, inace imam u porodici dosta kozmeticara i govorim iz iskustva. Najbolje je lice ocistiti nekim mlekom za lice, eventualno losionom, i to svako vece pre spavanja i ukloniti kompletnu sminku, nikako otici u kr4evet i ostaviti za sutra. I idite kod kozmeticara ili dermatologa, ne brljajte samo po licu,ljudi su zavrsili skole za to pa im ukazite poverenje. :lol:
Odgovori