mitiseri
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 5:28 pm
mitiseri
da li neko zna neki prirodan recept kako se mogu ukloniti mitiseri ????
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Natasho, ti samo prirodne stvari trazish, shta mislih o tome da posetish dermatologa?
Nismo svi isti na ovoj planeti, ne prijaju svima isti 'prirodni' lekovi!
Odkud mi znamo kakvog je tipa tvoja koza, u kom si periodu zivota, kako se hranish....
Nismo svi isti na ovoj planeti, ne prijaju svima isti 'prirodni' lekovi!
Odkud mi znamo kakvog je tipa tvoja koza, u kom si periodu zivota, kako se hranish....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 5:28 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
- tamaraft
- Stalni član
redovno i temeljno pranje lica, bebi sapunom i trljaj...
i jednom nedeljno potparuj lice nad nekim chajem, da se pore otvore i onda istrljati blago vatom , mitiseri ce se sami otvoriti i lagano cesh ih uklonii!
i jednom nedeljno potparuj lice nad nekim chajem, da se pore otvore i onda istrljati blago vatom , mitiseri ce se sami otvoriti i lagano cesh ih uklonii!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- terpsichore
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 4:28 pm
- tamaraft
- Stalni član
Prava sterilizacija i zatvaranje pora se moze postici samo prinenom D'arsonvalizatora, aparata koji se koristi u kozmetici i fizikalnoj medicini!
Ko je bio na kozmetichkom tretmanu to je ona staklena shipkica koja malko varnichi pri kontaktu sa kozom!
Moj savet je da pronadjete dobrog dermatolga ili kozmetichara i da njih pitate sve shto vas zanima!
Spisak pitanja i kod dr!
Ko je bio na kozmetichkom tretmanu to je ona staklena shipkica koja malko varnichi pri kontaktu sa kozom!
Moj savet je da pronadjete dobrog dermatolga ili kozmetichara i da njih pitate sve shto vas zanima!
Spisak pitanja i kod dr!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- terpsichore
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 4:28 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Meni jako pomaže Merima bebi sapun što se tiče bubuljica u pms-u (na bradi) i mitisera. Njega koristim i za telo i za lice.
Mitisere još čistim tako što naparim lice čajem od kamilice... kamilica je jako dobra za čićenje lica. Malo košta, samo morate redovno da vodite brigu o svom licu
Pored toga stavim Afroditinu kremu za lice - na bazi kamilice i čajevca, ili Lipo Alga - bioaktivna dnevna krema (Lipokozmetika) povremeno čistim lice i njihovim losionom sa voćnim kiselinama. To je sve što koristim od kozmetike i mogu da kažem da sam prezadovoljna, pronašla sam svoju formulu za negu lica
Mitisere još čistim tako što naparim lice čajem od kamilice... kamilica je jako dobra za čićenje lica. Malo košta, samo morate redovno da vodite brigu o svom licu

Pored toga stavim Afroditinu kremu za lice - na bazi kamilice i čajevca, ili Lipo Alga - bioaktivna dnevna krema (Lipokozmetika) povremeno čistim lice i njihovim losionom sa voćnim kiselinama. To je sve što koristim od kozmetike i mogu da kažem da sam prezadovoljna, pronašla sam svoju formulu za negu lica

Maki koliko imas godina? Nisu sve koze iste i ne u svim zivotnim dobima, a ti cini mi se nemas vise od 17-18. Jesam li u pravu? Mozda i manje. Sto se tice bebi sapuna, nisam za to uopste, inace imam u porodici dosta kozmeticara i govorim iz iskustva. Najbolje je lice ocistiti nekim mlekom za lice, eventualno losionom, i to svako vece pre spavanja i ukloniti kompletnu sminku, nikako otici u kr4evet i ostaviti za sutra. I idite kod kozmeticara ili dermatologa, ne brljajte samo po licu,ljudi su zavrsili skole za to pa im ukazite poverenje.