branislava napisao:nazalost cini mi se da je tako,jer uzrok nije otklonjen tj prekomerno lucenje sebuma.cak i kod lekova kao sto je roaccutan,koji deluje na uzrok,tj na lucenje lojnih zlezda,po prestanku primene cesto dolazi do ponovnog vracanja akni,a kod ovog antibiotika,ponovna pojava akni je maltene sigurna!
Minocyclin
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Meni lekovi stizu preko prijateljice iz Australije (proizvodjac je Sigma), i ukoliko se pije prava doza, efekat je i te kako vidljiv i ako se pije redovno! I nije istina da se vrate bubuljice posle terapije, jer ja poznajem devojku koja ih je pila 6 meseci i prestala (pije se dve dnevno po 50mg) i ne izlaze joj bubuljice vise uopste, samo pred ciklus! A i na mnogim forumima na netu sam procitala daje pomodao minomicin, nije pomogao onima koji su pili neredovno ili su pravili pauze,ili pili prevelike doze od 200 mg!!!! Meni je skroz iscistilo i oziljke, a bubuljice mi uopse ne izlaze, ni jedna!!!! Posoje i i inekcije, samo sto ih je tesko uvesti!!!!
p.s. I skroz mi je cudno da taj lek ima u nemackoj jer on nije jos dosao na Evropsko trziste, ima samo u Australiji i Americi!!!
pozzz svima
p.s. I skroz mi je cudno da taj lek ima u nemackoj jer on nije jos dosao na Evropsko trziste, ima samo u Australiji i Americi!!!
pozzz svima
rajci napisao:Meni lekovi stizu preko prijateljice iz Australije (proizvodjac je Sigma), i ukoliko se pije prava doza, efekat je i te kako vidljiv i ako se pije redovno! I nije istina da se vrate bubuljice posle terapije, jer ja poznajem devojku koja ih je pila 6 meseci i prestala (pije se dve dnevno po 50mg) i ne izlaze joj bubuljice vise uopste, samo pred ciklus! A i na mnogim forumima na netu sam procitala daje pomodao minomicin, nije pomogao onima koji su pili neredovno ili su pravili pauze,ili pili prevelike doze od 200 mg!!!! Meni je skroz iscistilo i oziljke, a bubuljice mi uopse ne izlaze, ni jedna!!!! Posoje i i inekcije, samo sto ih je tesko uvesti!!!!
pozzz svima
boga da mi stigne. Ovde u Svedskoj ga nema pa se plasim da ce na carini biti problema!
-
sacramento
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
-
sacramento
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm