Minocyclin

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

branislava napisao:nazalost cini mi se da je tako,jer uzrok nije otklonjen tj prekomerno lucenje sebuma.cak i kod lekova kao sto je roaccutan,koji deluje na uzrok,tj na lucenje lojnih zlezda,po prestanku primene cesto dolazi do ponovnog vracanja akni,a kod ovog antibiotika,ponovna pojava akni je maltene sigurna!
:cry: koliko ja znam a znam iz licnog iskustva ponovo vracanje akni je i posle tog famozog roaccutana! i sta cemo sad? ocigledno da za nas nema leka :evil:
rajci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 18, 2006 10:18 pm

Post od rajci »

Meni lekovi stizu preko prijateljice iz Australije (proizvodjac je Sigma), i ukoliko se pije prava doza, efekat je i te kako vidljiv i ako se pije redovno! I nije istina da se vrate bubuljice posle terapije, jer ja poznajem devojku koja ih je pila 6 meseci i prestala (pije se dve dnevno po 50mg) i ne izlaze joj bubuljice vise uopste, samo pred ciklus! A i na mnogim forumima na netu sam procitala daje pomodao minomicin, nije pomogao onima koji su pili neredovno ili su pravili pauze,ili pili prevelike doze od 200 mg!!!! Meni je skroz iscistilo i oziljke, a bubuljice mi uopse ne izlaze, ni jedna!!!! Posoje i i inekcije, samo sto ih je tesko uvesti!!!!
p.s. I skroz mi je cudno da taj lek ima u nemackoj jer on nije jos dosao na Evropsko trziste, ima samo u Australiji i Americi!!!
pozzz svima :D
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

rajci napisao:Meni lekovi stizu preko prijateljice iz Australije (proizvodjac je Sigma), i ukoliko se pije prava doza, efekat je i te kako vidljiv i ako se pije redovno! I nije istina da se vrate bubuljice posle terapije, jer ja poznajem devojku koja ih je pila 6 meseci i prestala (pije se dve dnevno po 50mg) i ne izlaze joj bubuljice vise uopste, samo pred ciklus! A i na mnogim forumima na netu sam procitala daje pomodao minomicin, nije pomogao onima koji su pili neredovno ili su pravili pauze,ili pili prevelike doze od 200 mg!!!! Meni je skroz iscistilo i oziljke, a bubuljice mi uopse ne izlaze, ni jedna!!!! Posoje i i inekcije, samo sto ih je tesko uvesti!!!!
p.s. I skroz mi je cudno da taj lek ima u nemackoj jer on nije jos dosao na Evropsko trziste, ima samo u Australiji i Americi!!!
pozzz svima :D
:wink: Da ja sam ga narucila iz Amerike i molim
boga da mi stigne. Ovde u Svedskoj ga nema pa se plasim da ce na carini biti problema! :cry:
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

I jel ti stigao lek u Svedsku???
fic1984hr
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od fic1984hr »

Mi u HR ga mozemo naruciti iz Njemacke i nema nikakvih problema.
santo_25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 25, 2006 3:30 pm

Post od santo_25 »

fic: koliko sam shvatio ti si ovaj antibiotik pio, koliko dugo... i sta jel ti nije pomogao cim si presao na roaccutan???

p.s. jesi sad gotov sa terapijom roacc. jel konacno kraj tvojim mukama?

pozdrav
mirja
Aktivan član
Aktivan član

Post od mirja »

sacramento napisao:I jel ti stigao lek u Svedsku???
:wink: Jeste stigao je za zivo cudo! :wink:
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

mirja napisao:
sacramento napisao:I jel ti stigao lek u Svedsku???
:wink: Jeste stigao je za zivo cudo! :wink:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ajde onda javi nakon odredenog vremena pomaze li ili ne.
Odgovori